Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ομαδικό εργαστήρι για ανέργους στην Αργαλαστή Μαγνησίας
Ομαδικό εργαστήρι για ανέργους στην Αργαλαστή Μαγνησίας

Ομαδικό εργαστήρι για ανέργους στην Αργαλαστή Μαγνησίας

Έναρξη νέου κύκλου Ομαδικών Εργαστηρίων του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στη Θεσσαλία ξεκινά σε συνεργασία με το του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 14/10/2019 και 11:00 π.μ. με 14:00: Πραγματοποίηση δύο (2) ομαδικών εργαστηρίων για εργαζομένους Κοινωφελούς Προγραμμάτων και ανέργους στην Αργαλαστή Μαγνησίας σε συνεργασία με τα Στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Όλες οι και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται ΔΩΡΕAΝ προς τους πολίτες.

Πληροφορίες δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου τηλ: 2423 055006, Αργαλαστή, με αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας: Μαρκέλλα Βαλσάμη-Κοινωνική Λειτουργός/Συντονίστρια, Ελένη Τσουράπα Ψυχολόγος email: kkdimos.notiopelio@gmail.com , καθώς και του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr , thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας: Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας.

Όλες οι διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ`αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο – (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση