Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες λειτουργίας του χλωριωτή, στο αντλιοστάσιο στην «Μάνα» Πορταριάς
Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες λειτουργίας του  χλωριωτή, στο αντλιοστάσιο στην «Μάνα» Πορταριάς

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες λειτουργίας του χλωριωτή, στο αντλιοστάσιο στην «Μάνα» Πορταριάς

Από τις αρμόδιες της ολοκληρώθηκαν σήμερα, Τρίτη, οι εργασίες λειτουργίας του νέου χλωριωτή, στο αντλιοστάσιο στην «Μάνα» ς και ταυτόχρονα σύγχρονα μέσα ασφαλείας και μέσα στην εβδομάδα, αφού πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες αναλύσεις, θα ξεκινήσει σταδιακά η επαναλειτουργία των κοινόχρηστων βρυσών, σε πολλά σημεία της περιοχής, με χρονική αφετηρία την ερχόμενη Παρασκευή.

Όπως τονίζεται “Η Δημοτική Αρχή του Βόλου και η κινούνται και θα συνεχίσουν να το κάνουν, με αποκλειστικό γνώμονα τη νομιμότητα και την υπεράσπιση των καλώς εννοουμένων συμφερόντων της ς, συνολικά, και όχι του κάθε «παρτάκια». Η κατάσταση, πλέον, με όλους αυτούς τους «επαναστάτες» του γλυκού (έστω και χλωριωμένου) νερού έχει ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας και είναι επικίνδυνη, αφού απειλεί άμεσα τη . Προειδοποιούμε ότι άλλη ανοχή δεν θα υπάρξει.

Και επειδή διατυπώθηκαν κάποιες απειλές για μηνύσεις και άλλα τέτοια (φωνάζει ο , να φοβηθεί ο νοικοκύρης) ενημερώνουμε πλέον ότι κάθε δολιοφθορά, κάθε δαλισμός, σε βάρος της κοινής περιουσίας των πολιτών (όπως είναι αυτή της ΜΒ) θα αντιμετωπίζεται με προσωπικές μηνύσεις και αγωγές, εναντίον αυτών που τις διαπράττουν, αλλά και εκείνων που ηθικά τις υποκινούν. Δεν είναι δα και τόσο μεγάλος ο μας, λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε. Μέχρις εδώ…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση