Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ολοκληρώνεται το γήπεδο ποδοσφαίρου Αργαλαστής
Ολοκληρώνεται το γήπεδο ποδοσφαίρου Αργαλαστής

Ολοκληρώνεται το γήπεδο ποδοσφαίρου Αργαλαστής

Kαι αποδίδεται στην αθλούμενη νεολαία

 

Μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση η οποία θα καλύψει τις ανάγκες άθλησης δεκάδων νέων στον Δήμο οτίου Πηλίου, ολοκληρώνεται και σύντομα θα αποδοθεί στην αθλούμενη νεολαία.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου στην άλλαξε μορφή και διαστάσεις. Έγινε μεγαλύτερο για να καλύπτει σύγχρονες προδιαγραφές και απ αγώνων, έγινε σύγχρονο με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και απέκτησε μεταλλικούς ιστούς με ειδικούς προβολείς ώστε να είναι δυνατή η χρήση του και νυχτερινές ώρες.

Οι εργασίες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και εκτιμάται πως σε ένα περίπου μήνα το γήπεδο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα ποδοσφαίρου, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία, στο κόστος και στις δεκάδων αθλούμενων που μετέβαιναν στο κοντινότερο γήπεδο της Γατζέας για να αγωνιστούν στο πλαίσιο των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

“Η ανάπλαση του γηπέδου ς”, επισημαίνει ο και πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Κένταυρος . Πηλίου Μιλτ. Παπαδημητρίου, “ήταν ένα στοίχημα για τη Δημοτική Αρχή, η οποία το έχει εντάξει στο πρόγραμμά της ανταποκρινόμενη στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας για μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση καθώς το παλιό χωμάτινο γήπεδο δεν εξυπηρετούσε ανάγκες άθλησης.

Με την ανάπλαση του γηπέδου, η εγκατάσταση γίνεται ελκυστική τόσο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Κενταύρου όσο και για την πρώτη ομάδα.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας πληροί πλήρως τις προδιαγραφές της FIFA, με μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν έχει κόστος συντήρησης, ενώ το χαμηλό κόστος λειτουργίας της εγκατάστασης υποστηρίζει και ο ηλεκτρο με σύγχρονα φωτιστικά σώματα εξοικονόμηση ς.

Αντιμετωπίσαμε προτα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013” στο οποίο το είχαμε εντάξει και τελικά το έργο μεταφέρθηκε στο νέο Π.Α.Α. 2014-2020 μέσω του οποίου ολοκληρώνεται.

Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε το έργο και με τα capital controls, σήμερα βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Το αποτέλεσμα, καταλήγει ο κ. Παπαδημητρίου, δικαιώνει την Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου καθώς μέσα σε συνθήκες δημοσιονομικής στενότητας καταφέρνει να αποδώσει στην τοπική κοινωνία ένα έργο κόστους περίπου 160.000 ευρώ και οι δημότες, κυρίως η νεολαία, να μην στερούνται υποδομών και ευκαιριών για άθληση και διακρίσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση