Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου»
Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου»

Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου»

Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού αλλά και οργανωτικά ζητήματα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής σε πολύ καλό κλίμα και σε αυτήν έδωσαν το «παρών» όλοι οι υποψήφιοι, τόσο στο κεντρικό ψηφοδέλτιο όσο και εκείνοι για τα Τοπικά Συμβούλια.

Να αναφερθεί ότι ο κ. Μιτζικός έχει ανακοινώσει ήδη 105 υποψηφίους και στη συνάντηση έδωσε το στίγμα του συνδυασμού του για ενότητα και προσπάθεια να κερδηθεί το μέλλον για την περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Τόνισε πως «τα στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο είναι έμπειρα και ικανά για να φέρουν την ανανέωση», ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξή του, δίνοντας έμφαση -μεταξύ άλλων- στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, την αγροτική οδοποιία, το επίμαχο ζήτημα των λατομείων, αλλά και την κοινωνική πολιτική που θα ακολουθήσει.

«Διαθέτουμε ισχυρό και ικανό ψηφοδέλτιο και κυρίως ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της περιοχής» προσέθεσε, ενώ έγινε συζήτηση και κατατέθηκαν απόψεις από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου - https://t.co/eAoZRLW1ud -

  • Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο - https://t.co/5dhIG8gohc -

  • «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου - https://t.co/Nyd5dhUHJt -

"Αλιεύοντας" την είδηση