Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΠΗΛΙΟ / Ο Παν. Κουτσάφτης για το αποτέλεσμα της Κυριακής και την επαναληπτική αναμέτρηση
Ο Παν. Κουτσάφτης για το αποτέλεσμα της Κυριακής και την επαναληπτική αναμέτρηση

Ο Παν. Κουτσάφτης για το αποτέλεσμα της Κυριακής και την επαναληπτική αναμέτρηση

Σε δήλωση προέβη ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Παν. Κουτσάφτης για το της Κυριακής και την επαναληπτική αναμέτρηση.Στη δήλωσή του αναφέρει:

Ευχαριστώ μέσα από την μου τις δημότισσες και τους δημότες που τίμησαν με την ψήφο τους την “Ενωτική Συνεργασία”, καθώς και όλους τους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ό,τι κι αν επέλεξαν.

Είναι μεγάλη τιμή η πρώτη θέση στους εκλογικούς πίνακες αλλά κυρίως στην τους γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε ήταν νηφάλιας κρίσης των ψηφοφόρων.

Κάναμε έναν έντιμο αγώνα με όλους τους συνεργάτες μου.

Κοιτάξαμε καθαρά στα μάτια τους πολίτες, μιλήσαμε ειλικρινά μαζί τους όχι μόνο για να μοιραστούμε το όραμά μας αλλά για να καταγράψουμε τις προτάσεις τους, να ακούσουμε την κριτική τους.

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και την επιλογή τους, τους ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όσα δεσμευθήκαμε με ειλικρίνεια και να τα κάνουμε πράξη.

Αναγνώρισαν οι πολίτες τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό, να κάνουμε την φυσική καταστροφή αφετηρία νέων σχεδιασμών και να προχωρήσουμε όλοι μαζί, πιο δυνατοί, πεισμωμένοι ότι μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε.

Ο Ζαγοράς – Μουρεσίου, αυτόν τον τόπου που υπηρετούμε όλοι με αφοσίωση, είναι έτοιμος για μια νέα δημιουργική περίοδο.

Το μεγάλο μέτωπο των ενεργών πολιτών, βρίσκεται εδώ δυνατό με αντίπαλο μόνο τα προβλήματα του τόπου μας.

Σε αυτή την πλατιά συμμαχία που θα πάει μπροστά το Πήλιο, δεν περισσεύει κανείς.

Στον δεύτερο γύρο, στις της ερχόμενης Κυριακής, με αντίληψη δημοκρατικής ευθύνης, πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, απερίσπαστοι και αποφασισμένοι, συνεχίζουμε. Προχωράμε μαζί.

Την Κυριακή, ενωμένοι, κάνουμε το επόμενο βήμα για ένα καλύτερο αύριο για όλους, με έργο και αποτέλεσμα.

Την  Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση