Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Νύχτα αποκαταστάθηκε η βλάβη και είδαν το φως “Αστέρια” και Αγριά
Νύχτα αποκαταστάθηκε η βλάβη και είδαν το φως “Αστέρια” και Αγριά

Νύχτα αποκαταστάθηκε η βλάβη και είδαν το φως “Αστέρια” και Αγριά

Aποκαταστάθηκε η βλάβη στις 10.15 τη νύχτα κι έτσι ο οικισμός «Αστέρια» και η Αγριά ξαναείδαν το φως, μετά απο τέσσερις ώρες σκοταδιού.

Τρία συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν τη βλάβη στο δίκτυο μέσης τάσης, που είχε αποτέλεσμα να μείνουν στο σκοτάδι οι παραπάνω περιοχές.

Η βλάβη προκλήθηκε σε ορεινή περιοχή του εναέριου δικτύου στην περιοχή μεταξύ του οικισμού «Αστέρια» και της Αγριάς, στις 6.34 το απόγευμα. Το σημείο ήταν δύσβατο και τα συνεργεία τεχνικών άργησαν να την εντοπίσουν και στη συνέχεια χρειάστηκε αρκετή ώρα για την αποκατάσταση της βλάβης ώστε να ξαναδοθεί το ρεύμα.

Αρχικά, στις 7.20 το απόγευμα δόθηκε ρεύμα στην περιοχή Κάτω Λεχωνίων μέχρι τα Κ. Νερά και έμειναν εκτός Αγριά και «Αστέρια», αλλά τελικά το ρεύμα επανήλθε στις 22.15 και στις δύο περιοχές, ενώ η οριστική αποκατάστασης της βλάβης στο δίκτυο θα γίνει αύριο με το φως της ημέρας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση