Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Νεκρός 74χρονος ψαροντουφεκάς στη Μελανή
Νεκρός 74χρονος ψαροντουφεκάς  στη Μελανή

Νεκρός 74χρονος ψαροντουφεκάς στη Μελανή

 

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν από χθες στη θαλάσσια περιοχή Μελανή της Αργαλαστής.

Ο ηλικιωμένος , κάτοικος εν ζωή ς, πήγε  στην Αργαλαστή για ψαροντούφεκο.

Η οικογένειά του  ανησύχησε  αφού δεν είχε επιστρέψει και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες μέχρι αργά το βράδυ, ενώ το Λιμεναρχείο   ενημέρωσε τα ξημερώματα την ΕΟΔ ς και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για συνδρομή στις έρευνες.

Εθελοντές και των δύο εθελοντικών ομάδων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί να συνδράμουν, ωστόσο ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε νεκρός και επέστρεψαν στις βάσεις τους.

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, εντοπίστηκε στη παραλία Μελανή, όπως και τα ρούχα του, ενώ βρέθηκε νεκρός σε βράχια από σκάφος του λιμενικού.

Παραγγέλθηκε νεκροψία – για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

To Λιμεναρχείο Βόλου

Κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, η , για περιστατικό 74χρονου αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΜΕΛΑΝΗ” Πηλίου ς.

Ο 74χρονος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες χθες για δι υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από τρία (03) περιπολικά Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., έναν ιδιώτη επαγγελματία δύτη, καθώς και ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Ο 74χρονος εντοπίστηκε εντός της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής και ανασύρθηκε από τον εν λόγω δύτη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Βόλου, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Βόλου “ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη δι νεκροψίας-ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση