Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Νέες υποψηφιότητες και διαβούλευση για το πρόγραμμα στην “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Νοτίου Πηλίου”
Νέες υποψηφιότητες και διαβούλευση για το πρόγραμμα στην “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Νοτίου Πηλίου”

Νέες υποψηφιότητες και διαβούλευση για το πρόγραμμα στην “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Νοτίου Πηλίου”

Με νέες υποψηφιότητες ενισχύεται η κοινωνική συμμαχία στο ότιο Πήλιο με ενεργούς δημότες να συμμετέχουν στο της “Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας”, με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου.

Πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας το της νίκης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου οτίου Πηλίου.

“Θέλουμε όλοι να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να εργαστούμε συλλογικά για την πρόοδο και την προκοπή των δημοτών μας. Είμαστε δυνατοί, ικανοί και γνωρίζουμε πώς να πετύχουμε τους στόχους που προτάσσει η μας”, τόνισε σε με υποψηφίους στην Αργαλαστή ο και υποψήφιος δήμαρχος .
“Οι νέες υποψηφιότητες, δεν προσθέτουν απλά δυνάμεις. Συμβάλλουν με τις απόψεις τους για το , με τις ιδέες τουςστην κοινή μας προσπάθεια να διασφαλίσουμε όλοι μαζί, την μετάβαση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε μία νέα εποχή ευημερίας”, ο κ. Παπαδημητρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση