Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Νέες υποψηφιότητες και διαβούλευση για το πρόγραμμα στην “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Νοτίου Πηλίου”
Νέες υποψηφιότητες και διαβούλευση για το πρόγραμμα στην “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Νοτίου Πηλίου”

Νέες υποψηφιότητες και διαβούλευση για το πρόγραμμα στην “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Νοτίου Πηλίου”

Με νέες υποψηφιότητες ενισχύεται η στο Νότιο Πήλιο με ενεργούς δημότες να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της “Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας”, με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου.

Πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας το της νίκης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

“Θέλουμε όλοι να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να εργαστούμε συλλογικά για την πρόοδο και την προκοπή των δημοτών μας. Είμαστε δυνατοί, ικανοί και γνωρίζουμε πώς να πετύχουμε τους στόχους που προτάσσει η κοινωνία μας”, τόνισε σε με υποψηφίους στην ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και υποψήφιος δήμαρχος Μιλτ. Παπαδημητρίου.
“Οι νέες υποψηφιότητες, δεν προσθέτουν απλά δυνάμεις. Συμβάλλουν με τις απόψεις τους για το πρόγραμμα, με τις ιδέες τουςστην κοινή μας προσπάθεια να διασφαλίσουμε όλοι μαζί, την μετάβαση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε μία νέα εποχή ευημερίας”, ο κ. Παπαδημητρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μηδενικό ενδιαφέρον για τα βραβεία «Μαρκατά» #βραβείαΜαρκατά - https://t.co/4ppcLOPADE -

  • Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο -Σε ετοιμότητα η ΠΕΜΣ για τον χιονιά #χιόνια - https://t.co/MpU1i0NceY -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο λόγω κακοκαιρίας #νότιοΠήλιο - https://t.co/ndS4YdwIU6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση