Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Νέα στέγη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέα στέγη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέα στέγη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει τις κτιριακές υποδομές του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την 5η Υγειονομική Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ώστε να αξιοποιηθεί η χρηματοδότηση 147.000 από το Υπουργείο Υγείας και να προχωρήσουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες αναβάθμισης του κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1984 και παρουσιάζει προτα με εντονότερο αυτό της σκεπής.

«Σε συν με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, την αντιπεριφερειάρχη ς Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, προχωράμε στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με στρατηγική, προγραμματισμό και συνέργειες συγχρονίζουμε τις δημόσιες υπο με την εποχή μας. Αντικαθιστούμε τη σκεπή, βελτιώνουμε τις υποδομές και αποδίδουμε σε γιατρούς, εργαζόμε και κατοίκους της περιοχής ένα λειτουργικό Κέντρο Υγείας, που οδηγεί σε συνολική αναβάθμιση των παροχών υγείας» προσθέτει ο .

Οι εργασίες στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Το περιλαμβάνει:

-Κατασκευή νέας στέγης

-Επισκευή στεγών

-Αποκατάσταση ενανθρωκώσεων

-Αποκατάσταση φθαρμένων επιχρισμάτων

-Χρωματισμούς και

-Αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση