Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Νέα στέγη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέα στέγη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέα στέγη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει τις κτιρικές υποδομές του Κέντρου Υγείς Ζς η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την 5η Υγειονομική και Στερεάς ς ώστε να αξιοποιηθεί η χρηματοδότηση 147.000 ευρώ από το και να προχωρήσουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι αναβάθμισης του κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1984 και παρουσιάζει προβλήματα με εντονότερο αυτό της σκεπής.

«Σε συνεργασία με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, την αεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, προχωράμε στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Κέντρου Υγείας Ζς» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με στρατηγική, προγραμματισμό και συνέργειες συγχρονίζουμε τις δημόσιες υποδομές υγείας με την εποχή μας. Αντικαθιστούμε τη σκεπή, βελτιώνουμε τις υποδομές και αποδίδουμε σε γιατρούς, εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής ένα λειτουργικό Κέντρο Υγείας, που οδηγεί σε συνολική αναβάθμιση των παροχών υγείας» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Οι στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Το έργο περιλαμβάνει:

-Κατασκευή νέας στέγης

-Επισκευή στεγών

-Αποκατάσταση ενανθρωκώσεων

-Αποκατάσταση φθαρμένων επιχρισμάτων

-Χρωματισμούς και

-Αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση