Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Να ενταχθούν στον “Φιλόδημο” η κατασκευή και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νοτίου Πηλίου
Να ενταχθούν στον “Φιλόδημο” η κατασκευή και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Να ενταχθούν στον “Φιλόδημο” η κατασκευή και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Ζητά με νφορά του ο βουλευτής . ς

Το αίτημα της Δημοτικής Αρχής του οτίου Πηλίου, για την ένταξη της πρότασης «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου», συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 529.032,26 , στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI» και συγκεκριμένα στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές και δραστηριότητες των δήμων», ζητά με αναφορά του στον υπουργό Εσωτερικών, ο βουλευτής Ν. ς της Νέας Δημοκρατίας, .

Ο κ. Λιούπης σημειώνει πως η ένταξη της συγκεκριμένης πρότασης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων της περιοχής, με την παροχή ευκαιριών άθλησης και ψυχαγωγίας.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, σε ένα τέτοιο Δήμο με υψηλή επισκεψιμότητα τουριστών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τους επισκέπτες και να αξιοποιηθούν από τη Δημοτική Αρχή, ενδυναμώνοντας και διευρύνοντας το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής, μέσω αθλητικών εκδηλώσεων και διοργανώσεων.

Για τους παραπάνω λόγους ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό την ένταξη της πρότασης του Δήμου στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση