Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Να ενταχθούν στον “Φιλόδημο” η κατασκευή και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νοτίου Πηλίου
Να ενταχθούν στον “Φιλόδημο” η κατασκευή και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Να ενταχθούν στον “Φιλόδημο” η κατασκευή και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Ζητά με αναφορά του ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης

Το αίτημα της Δημοτικής Αρχής του Νοτίου Πηλίου, για την ένταξη της πρότασης «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου», συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 529.032,26 ευρώ, στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI» και συγκεκριμένα στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων», ζητά με αναφορά του στον υπουργό Εσωτερικών, ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης σημειώνει πως η ένταξη της συγκεκριμένης πρότασης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων της περιοχής, με την παροχή ευκαιριών άθλησης και ψυχαγωγίας.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, σε ένα τέτοιο Δήμο με υψηλή επισκεψιμότητα τουριστών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τους επισκέπτες και να αξιοποιηθούν από τη Δημοτική Αρχή, ενδυναμώνοντας και διευρύνοντας το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής, μέσω αθλητικών εκδηλώσεων και διοργανώσεων.

Για τους παραπάνω λόγους ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό την ένταξη της πρότασης του Δήμου στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο τρόμος επιστρέφει στη Γαλλία - https://t.co/IqzL7txw5d -

  • Υβριδικό lockdown στη μισή χώρα - https://t.co/hXsj7ilSZf -

  • Πιστώνονται αύριο οι πρώτες προκαταβολές ύψους 24 εκατ. ευρώ σε αγροκτηνοτρόφους της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από… - https://t.co/zAa6ALgLUk -

"Αλιεύοντας" την είδηση