Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο ΟΛΒ
Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο ΟΛΒ

Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο ΟΛΒ

Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο Οργανισμός Λιμένος (ΟΛΒ). Αυτό αποφασίστηκε στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο νέος Μιχ. με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ . Τοζίδη.

Ο κ. ζήτησε από τον κ. Τοζίδη τη συνδρομή του ΟΛΒ για τη σύσταση και λειτουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στον , ένα θέμα που αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή.

Όπως ανέφερε  ο   «στη συνάντηση εργασίας που είχαμε με τον κ. Τοζίδη εκφράστηκε η διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές και προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας».

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να παράσχει ο ΟΛΒ στον διοικητική στήριξη και τεχνογνωσία για την επίλυση μιας σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και η νομιμοποίηση των λιμανιών στην περιοχή.

«Δέκα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα στο θέμα της νομιμοποίησης των μικρών λιμανιών στο Νότιο Πήλιο, όπως είναι η Κ. , τα Καλά Νερά, η Άφησσος, ακόμη και η Αγία Κυριακή Τρκερίου.

Εκτός από τα λιμάνια στη Σηπιάδα, που φρόντισε να αδειοδοτηθούν η πρώην Δημοτική Αρχή, τα υπόλοιπα είναι στον «αέρα»» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός.

Την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα της συνάντησης εξέφρασε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου τονίζοντας πως «η συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένα κρίνεται επιβεβλημένη, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες με τις λιμενικές εγκαταστάσεις. Χρειαζόμαστε την τεχνογνωσία και την εμπειρία των στελεχών του ΟΛΒ και προς αυτή την κατεύθυνση ζητήσαμε τη συνδρομή του, για την οποία ο κ. Τοζίδης  δεσμεύτηκε να παράσχει».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση