Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Μήνυμα νίκης από τον Μ. Μιτζικό στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
Μήνυμα νίκης από τον Μ. Μιτζικό στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Μήνυμα νίκης από τον Μ. Μιτζικό στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Πλήθος κόσμου και ενθουσιώδης ατμόσφαιρα στην Αργαλαστή

Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαΐου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Αργαλαστή της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου», με  επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχ. Μιτζικό. Στη δυναμική συγκέντρωση του συνδυασμού έδωσαν το «παρών» δημότες και κάτοικοι από κάθε Τοπική Κοινότητα, ενώ έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και ο κ. Μιτζικός αναφέρθηκε αναλυτικά στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου έστειλε καταχειροκροτούμενος ξεκάθαρο μήνυμα και κάλεσμα προς τους δημότες για νίκη στις αυτοδιοικητικές της 26ης Μαΐου, προκειμένου ο Δήμος να μπει σε νέα δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία.

«Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή διοίκησε χωρίς όραμα, οργάνωση και σχεδιασμό για την περιοχή. Η παράταξή μας θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να αλλάξει η εικόνα του Δήμου άρδην, με νέα σύγχρονη κουλτούρα διοίκησης, οργάνωση των υπηρεσιών, δημιουργία κοινωνικών δομών και ολοκλήρωση σημαντικών έργων, που επί χρόνια έμειναν στα συρτάρια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη βαρύτητα που πρέπει να δοθεί σε κάθε Τοπική Κοινότητα ξεχωριστά, λέγοντας πως θα εξεταστούν διεξοδικά τα επιμέρους ζητήματά τους, ενώ δήλωσε πως θα στηριχθεί με κάθε δυνατό τρόπο μέσα από την αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων τόσο ο πρωτογενής τομέας και η αγροτική παραγωγή, όσο και η τουριστική ανάπτυξη και η προοπτική κάθε γωνιάς του Νοτίου Πηλίου.

Δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας μετά την εκλογή του είπε επισήμανε ότι «στόχος μας είναι ένας Δήμος σύγχρονος, καθαρός, λειτουργικός, με ανθρώπινο πρόσωπο και απόλυτο σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον. Στις αντίπαλός μας δεν είναι το χθες. Είναι τα προβλήματα και οι ανάγκες των πολιτών. Είναι το αύριο αυτού του τόπου και των παιδιών μας, το οποίο με τη δυνατή ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού μας, θα καταφέρουμε με σκληρή δουλειά  να κάνουμε καλύτερο».
Κλείνοντας έστειλε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο μήνυμα αποφασιστικότητας για τη νίκη, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα είναι νίκη του Δήμου και των πολιτών.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση