Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Μήνυμα νίκης από τον Λαύκο για τον Μιχ. Μιτζικό στη δεύτερη Κυριακή
Μήνυμα νίκης από τον Λαύκο για τον Μιχ. Μιτζικό στη δεύτερη Κυριακή

Μήνυμα νίκης από τον Λαύκο για τον Μιχ. Μιτζικό στη δεύτερη Κυριακή

Μήνυμ νίκης ενόψει του β' γύρου των υτοδιοικητικών εκλογών έστειλαν στον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση οτίου Πηλίου» Μιχ. Μιτζικό, οι κάτοικοι στον Λαύκο, στη διάρκεια επίσκεψής του μετά την καθαρή πρωτιά με 46,82% την πρώτη Κυριακή.

Ο κ. Μιτζικός συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του συνομίλησε με επαγγελματίες και δημότες στον Λαύκο, οι οποίοι αφού τον συνεχάρησαν για την του στον α' γύρο, του εξέφρασαν τη στήριξή τους και του ευχήθηκαν «καλή ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος οτίου Πηλίου ευχαρίστησε από την πλευρά του τους κατοίκους του Λαύκου για τη στήριξη και τη δύναμη που του δίνουν ενόψει της τελικής εκλογικής αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, ζητώντας να μην χαθεί καμία ώστε η παράταξή του να βγει νικήτρια και ο Δήμος να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Παράλληλα, για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση έργων που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

 

Σε δήλωσή του ο κ. Μιτζικός ενόψει του β΄ γύρου αναφέρει:

«Τώρα ήρθε η ώρα για την εκλογή δημάρχου. Του δημάρχου που θα μπορεί να εμπνεύσει, να συντονίσει, να λειτουργήσει σε πνεύμα ενότητας και δημιουργικών προτάσεων το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά συνέπεια καλώ όλους τους δημότες στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή, για να αποφασίσουν για το δήμαρχο που θα οδηγήσει το δήμο στη νέα σελίδα της ς του. Απευθύνομαι στον καθένα απ' αυτούς και τους ζητώ να κάνουν την επιλογή του δημάρχου προσωπική τους υπόθεση. Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι σε όλους τους συνδημότες ζητώ να μου αναθέσουν την υλοποίηση του κοινού μας οράματος. Που δεν είναι άλλο, από το να δούμε το Νότιο Πήλιο να μπαίνει σε νέες βάσεις, με και , που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα του προς το καλύτερο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση