Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Μιχ. Μιτζικός:  Να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών
Μιχ. Μιτζικός:  Να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών

Μιχ. Μιτζικός:  Να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών

Με τον Δήμαρχο  Ν. Πηλίου συναντήθηκε ο Προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

  Οι  μετεγγραφές από τα σχολεία του Δήμου Νοτίου Πηλίου προς αυτά του Βόλου, ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. , με τον Προϊστάμενο Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη.

Ο κ. Σαβελίδης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, προκειμένου  να συζητήσουν του τόπου με τη νέα    και ο κ. τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι μετεγγραφές της περιοχής προς σχολεία του Βόλου.  Επίσης  τέθηκε -μεταξύ άλλων-  και το ζήτημα δημιουργίας ΕΠΑΛ στο Τρίκερι,  με εκπαιδευτικό ναυτικό προσανατολισμό .

Εγκρίθηκε το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Νοτίου Πηλίου – ΑΕ

 Εν τω μεταξύ, εγκρίθηκε το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Νοτίου Πηλίου – ΑΕ,  στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός είχε θέσει το θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ Γ. Τοζίδη  και ειδικότερα είχε ζητήσει τη συνδρομή του ΟΛΒ για τη σύσταση και λειτουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στον , ένα θέμα που αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα . Επίσης  ο ΟΛΒ  θα παράσχει στον διοικητική στήριξη και τεχνογνωσία για την επίλυση μιας σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και η νομιμοποίηση των λιμανιών στην περιοχή.

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση