Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Μιχ. Μιτζικός:  Να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών
Μιχ. Μιτζικός:  Να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών

Μιχ. Μιτζικός:  Να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών

Με τον Δήμαρχο  . Πηλίου συναντήθηκε ο Προϊστάμενος Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

  Οι  μετ μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Νοτίου Πηλίου προς αυτά του , ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. , με τον Προϊστάμενο Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη.

Ο κ. Σαβελίδης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, προκειμένου  να συζητήσουν εκπαιδευτικά θέματα του τόπου με τη νέα    και ο κ. τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι μετ μαθητών της περιοχής προς σχολεία του .  Επίσης  τέθηκε -μεταξύ άλλων-  και το ζήτημα ς ΕΠΑΛ στο ,  με εκπαιδευτικό ναυτικό προσανατολισμό .

Εγκρίθηκε το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Νοτίου Πηλίου –ΟΛΒ ΑΕ

 Εν τω μεταξύ, εγκρίθηκε το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Νοτίου Πηλίου –ΟΛΒ ΑΕ,  στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός είχε θέσει το θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ Γ. Τοζίδη  και ειδικότερα είχε ζητήσει τη συνδρομή του ΟΛΒ για τη σύσταση και λειτουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, ένα θέμα που αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή. Επίσης  ο ΟΛΒ  θα παράσχει στον Δήμο Νοτίου Πηλίου διοικητική στήριξη και τεχνογνωσία για την επίλυση μιας σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και η νομιμοποίηση των λιμανιών στην περιοχή.

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση