Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Μιχ.Μιτζικός: «Δεν κάνουμε πίσω σε καμία αυθαιρεσία στις παραλίες μας»
Μιχ.Μιτζικός: «Δεν κάνουμε πίσω σε καμία αυθαιρεσία στις παραλίες μας»

Μιχ.Μιτζικός: «Δεν κάνουμε πίσω σε καμία αυθαιρεσία στις παραλίες μας»

 

Για παράνομες χωματουργικές εργασίες στον αιγιαλό της Κορώπης κάνει λόγο ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός , μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, αυτοψία σε παράνομες, όπως τις χαρακτηρίζει, χωματουργικές εργασίες που βρίσκονται εν εξελίξει στον αιγιαλό στην Κορώπη (Μπούφα) πραγματοποίησε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός μαζί με τον αντιδήμαρχο Απ. Διανέλλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος, δόθηκε άμεσα εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για αυτοψία και διαβίβαση του φακέλου στις αρμόδιες κατά το νόμο Υπηρεσίες. «Δεν κάνουμε πίσω σε καμία αυθαιρεσία στις μας» τονίζει ο κ. Μιτζικός.

 

σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στα σχολεία

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στο μεγάλο προαύλιο των σχολείων που αποτελούσε όνειρο πολλών δεκαετιών.

Η εκπαιδευτική κοινότητα Γυμνασίου και Λυκείων Αργαλαστής εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο Ν. Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Πηλίου Γιάννη Διανέλλο και τους συνεργάτες τους.

 

Παρεμβάσεις σε Λαύκο και

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη είναι το έργο πλακοστρώσεων στον Λαύκο.

Επιπλέον η Νοτίου Πηλίου προχώρησε στην γενική επισκευή της γέφυρας στη (το ιστορικό γεφυράκι στο ποτάμι) και επέμβαση στο παραλιακό μέτωπο .

Μάλιστα άφησε αιχμές κατά της αντιπολίτευσης , τονίζοντας ότι είχε εγκαταλείψει τα πάντα και πως η παρούσα δημοτική αρχή απαντά με .

Επίσης, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του αγροτικού δρόμου προς “Στουρνάρια” – “Τηγάνια”, ενώ ο δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός με τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Ευαγγελάκη βρέθηκαν στην τοποθεσία “Παλάτια” όπου έκαναν αυτοψία.

Ακόμη ένα έργο αφορά στην  ασφαλτόστρωση τμήματος δρόμου προς την πλάκα Νεοχωρίου.

Τέλος συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Πυροσβεστικού Σταθμού στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδοθεί προς χρήση.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση