Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Mετασκευή δημοτικού κτηρίου (Αρχοντικό Δράκου) σε Νηπιαγωγείο
Mετασκευή δημοτικού κτηρίου (Αρχοντικό Δράκου) σε Νηπιαγωγείο

Mετασκευή δημοτικού κτηρίου (Αρχοντικό Δράκου) σε Νηπιαγωγείο

Την κτάρτιση όρων  κι διακήρυξης του έργου «μετασκευή δημοτικού κτηρίου (Αρχοντικό Δράκου)   στην Πορταριά, σε ηπιαγωγείο (Β' φάση αποπεράτωση) ενέκρινε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου.

Ο προϋπολογισμός του έργου  είναι 140.000 ευρώ και θα βαρύνει την πίστωση του Κ.Α. 30-7331.023 του προϋπολογισμού έτους 2017.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε το 2012, αλλά διακόπηκε το Μάιο του 2014.

ια την ολο του έργου υπολείπονται εργασίες της τάξης των 140.000 ευρώ, που θα αναλάβει να καλύψει ο Δήμος.

Πρόκειται για κτίσμα με υπόγειο 157,05 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 666,71 τ.μ. και  στο έργο περιλαμβάνονται η   ενίσχυση του φέροντος οργανισμού και γενικώς  η  επισκευή και  αποκατάστασή του.

ια το έργο συντάχθηκε και θεωρήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου μελέτη προϋπολογισμού 360.000,00€.

Η σύμβαση κατασκευής του έργου υπεγράφη την 8η Αυγούστου 2012. Η συνολική δαπάνη του έργου μετά την έκπτωση (48.023%) που υπέβαλε ο ανάδοχος ανήλθε στις 187.118,24 €.

Η προερχόταν από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (πρώην Ο.Σ.Κ.). Οι εργασίες του έργου διακόπηκαν το Μάιο του 2014 με ειδική δήλωση διακοπής εργασιών, για λόγους μη πληρωμής λογαριασμών.

Η υπηρεσία αποδέχτηκε το περιεχόμενο της δήλωσης και αποφάσισε τη διάλυση της σύμβασης.

Οι εργασίες που προβλέπονται για την ολο των εργασιών αφορούν στην ανακατασκευή της εξωτερικής σκάλας και της βεράντας, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, νέα πόρτα εισόδου, εσωτερικές πόρτες, επισκευή της εσωτερικής σκάλας, σε εργασίες στα παράθυρα, στο δάπεδο και στην αυλή, ενώ να αποκατασταθεί η περίφραξη, οι εσωτερικοί τοίχοι και θα ολοκληρωθούν οι υπολειπόμενες ηλεκτρολογικές εργασίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση