Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Μες το σκουπίδι καλοκαιριάτικα ο Άη Γιάννης Πηλίου
Μες το σκουπίδι καλοκαιριάτικα ο Άη Γιάννης Πηλίου

Μες το σκουπίδι καλοκαιριάτικα ο Άη Γιάννης Πηλίου

Μήνυση κτά πντός υπευθύνου θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ς, Κώστας Λεβέντης, για τα προβλήματα καθαριότητας στον Άη ιάννη Πηλίου, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο Κ. Λεβέντης  καταγγέλλει ότι η κατάσταση είναι περίπου η ίδια σε όλους τους δήμους του Πηλίου και στις δημοτικές ενότητες, με πολλές ψεις για την τουριστική περίοδο που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα.

Σε ανάρτησή του στο fb εμφανίζει εικόνες με κάδους απορριμμάτων να ξεχειλίζουν από τα και αγανακτισμένος αναφέρει:«Δεν είναι ο τουρισμός υπόθεση όλων όπως συνήθιζα να λέω χρόνια τώρα …
Συγνώμη περάσαμε ποια στην αντίθετη πλευρά.
Το παράδειγμα που δίνω στην ανάρτηση είναι αυτή είναι του χωριού μου, γιατί έχω έννομο συμφέρον για τον βιασμό του περιβάλλοντος στην άσχημη εικόνα που δίνουμε στους επισκέπτες και σύντομα θα καταθέσω μήνυση στον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου ο οποίος ασχολείται με αλλότρια …και ασκεί τα καθήκοντά του πλημμελώς…
Μόνο η δημόσια συγνώμη του, στους ανθρώπους του τουρισμού και όχι μόνο , η μεταμέλεια του ως προς την άμεση διόρθωση των αρμοδιοτήτων για την καθαριότητα του τόπου μας θα με σταματήσει…
Δεν μπορεί η ιδιωτική πρωτοβουλία στον τουρισμό ,ο ξενοδόχος να χτυπιέται έτσι άδικα.
Η κατάσταση είναι περίπου η ίδια σε όλους τους δήμους του Πηλίου και στις δημοτικές ενότητες με πολλές ελλείψεις για την τουριστική περίοδο που ήδη εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε .

Δεν είναι ο τουρισμός υπόθεση όλων όπως συνήθιζα να λέω χρόνια τώρα …
Δεν είναι ο τουρισμός υπόθεση της κυβέρνησης ,της τοπικής αυτοδιοίκησής κ.λ.π
Δεν είναι ο τουρισμός υπόθεση στόχευσης για την Άλλη τουριστική Ελλάδα ….
Είναι ο τουρισμός υπόθεση των ξενοδόχων και μόνο αυτών … (δυστυχώς ολίγων) γιατί αφενός είναι άμεσο θέμα επιβίωσης και αφετέρου αυτών που σέβονται τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες και εκτός των ξενοδοχείων τους,να ασχοληθούν .
Τα αρνητικά αποτελέσματα για την τουριστική δραστηριότητα έφτασαν κυρίες και κύριοι …και όλοι τα βιώνουμε.
Ο χειρότερος Μάιος πέρασε και έρχεται ο χειρότερος Ιούνιος και εμείς ασχολούμαστε με αλλότρια ….

Είναι άδικο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο ευθύνης των διοικούντων, να μας παρασύρει όλους γιατί έχουμε ανίκανους να μας διοικούν και να μην ασχολούνται με τα αυτονόητα στο 2019 που επιχειρούμε..
Ο Τουρισμός τελικά δεν είναι υπόθεση όλων , είναι για την Φωτογραφία των εμπλεκομένων αιρετών και μη και για τις δηλώσεις ότι τάχα στηρίζουν αυτή την δραστηριότητα…και δεν είναι επί της ουσίας.
Σήμερα θύμωσα πολύ όταν πελάτισσά στο ξενοδοχείο μου από το εξωτερικό γνωρίζοντας τον αγώνα μου προσέλκυσης επί της ουσίας και όχι επί της φωτογραφίας χρόνια τώρα, έκανε τις αυτονόητες επισημάνσεις της για το Πήλιο…για κάτι πολύ απλό και κυρίαρχο την καθαριότητα…και όχι μόνο…Αγαπάει αυτόν τόπο αλλά μου είπε ….γιατί τέτοια αδιαφορία.

Να ανοίξει η η να με καταπιεί…….

Σ ένα τόσο φανταστικό τόπο στο οποίο ο Θεός τον έχει προικίσει με τόσο χαρίσματα..!
Σ ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον που αναδεικνύει την της τουριστικής δραστηριότητας δεν δικαιούται κανένα αντιδήμαρχος καθαριότητας να ασελγεί.
Δεν δικαιούται κατ επέκταση κανένας δήμαρχος να μην αναλαμβάνει την ευθύνη για τους συνεργάτες του.
Προσωπικά αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γιατί συντέλεσα στην φωνή της αντίδρασης των ξενοδόχων τουλάχιστον να την παραδώσω σε ανθρώπους «με ολίγη »…και αναλαμβάνω επίσης την ευθύνη, ώστε να μη παρεμβαίνω έντονα και φωνάζοντας στα κακώς κείμενα και στις λανθασμένες τακτικές… που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ακολουθούνται.
Η έντονη συνδικαλιστική φωνή της Ένωσης ξενοδόχων ς έγινε φωνή συμπαράστασης της τοπικής εξουσίας με τα γνωστά αποτελέσματα.
Το όλοι μαζί μπορούμε κατάντησε, όλοι μαζί για την φωτογραφία και όχι δράσεις επί της ουσίας.
Σ αυτές τις εκλογές τα άτομα προερχόμενα από τον τουρισμό, μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού και αυτό λειψό…που αναμετρήθηκαν σε τοπικό επίπεδο.
Άτομα μέσα από το μπαρουτοκάπνισμα της τουριστικής επιχειρηματικότητας δεν στηρίχθηκαν έντονα έως ελάχιστα η δεν προσήλθαν στην διαδικασία της υποψηφιότητας…γιατί έτσι θεώρησαν να μην εμπλακούν στην τοξικότητα του προεκλογικού κλίματος.
Εν πάσει περίπτωση.
Βγήκαν αυτοί που βγήκαν…
Η ανάρτηση μου γράφτηκε σήμερα το πρωί αλλά θα δημοσιοποιηθεί με το κλείσιμο της κάλπης, γιατί δεν ήθελα λόγω ημέρας να θεωρηθεί ως χτύπημα κάτω από την μέση.

Επί της ουσίας σ αυτούς που εκλέχθηκαν από την πρώτη Κυριακή, τους καλώ να αναθεωρήσουν πολιτικές για τον τουρισμό επί της φωτογραφίας και όχι επί της ουσίας…
Σ αυτούς που θα εκλεγούν σήμερα να επαναπροσδιορίσουν τις πολιτικές τους για την τουριστική δραστηριότητα τόσο της προώθησης όσο και της υλοποίησης αυτής σε τοπικό επίπεδο.
Το παράδειγμα που δίνω στην ανάρτηση είναι αυτή του χωριού μου έχω έννομο συμφέρον για τον βιασμό του περιβάλλοντος και σύντομα θα καταθέσω μήνυση στον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου ο οποίος ασχολείται με αλλότρια …
Μόνο η δημόσια συγνώμη του, στους ανθρώπους του τουρισμού η μεταμέλεια του ως προς την άμεση διόρθωση των αρμοδιοτήτων θα με σταματήσει…
Δεν μπορεί η ιδιωτική πρωτοβουλία στον τουρισμό ,ο ξενοδόχος να χτυπιέται έτσι άδικα.
Η κατάσταση είναι η ίδια σε όλους τους δήμους του Πηλίου και στις δημοτικές ενότητες
και δεν είναι μόνο η καθαριότητα βέβαια..
Είναι όλα που συνθέτουν το τουριστικό προϊόν στον προορισμό….και το πακέτο διακοπών.
Είναι κρίμα οι οπαδοί -επισκέπτες του πανέμορφου αυτοί προορισμού,να εισπράττουν αυτή την εικόνα από ορισμένους που έχουν θέση και δημιουργούν αυτή την εικόνα.

Εμπρός λοιπόν…είσθε έτοιμοι για να διορθώσουμε ,ο καθένας από οποιαδήποτε μετερίζι η θέλετε να επιχειρείται με αυτά τα δεδομένα στον τουρισμό….για όσο ακόμη αντέξει στην περιοχή μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση