Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου
Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι   κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου, που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. .

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί, ο από οπλισμένο , οι τοιχοποιίες στο συγκρότημα των βοηθητικών της   αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούνται  οι αθλούμενοι και η κατασκευή των κερκίδων, ενώ εντός των ημερών αναμένεται  και η ολοκλήρωση της μεταλλικής στέγης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη, «πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο και μάλιστα σε μια περίοδο που δύσκολα υλοποιούνται αθλητικά έργα, λόγω μη χρηματοδότησής τους από το . Παρ'όλα αυτά εμείς δουλέψαμε αρκετά, το θέσαμε ως προτεραιότητα και με μπροστάρη τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό το υλοποιούμε».

Το συγκρότημα του Κλειστού Γυμναστηρίου αποτελείται από τρία (3), βασικά τμήματα:

α. Την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση,

β. Το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους,

γ. Τις κερκίδες και τους βοηθητικούς χώρους των θεατών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση