Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / ΣΠΟΡ / Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου
Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες  κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου, που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί, ο σκελετός από οπλισμένο σκυρόδεμα, οι τοιχοποιίες στο συγκρότημα των βοηθητικών της   αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούνται  οι αθλούμενοι και η κατασκευή των κερκίδων, ενώ εντός των ημερών αναμένεται  και η ολοκλήρωση της μεταλλικής στέγης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη, «πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και μάλιστα σε μια περίοδο που δύσκολα υλοποιούνται αθλητικά έργα, λόγω μη χρηματοδότησής τους από το ΕΣΠΑ. Παρ’όλα αυτά εμείς δουλέψαμε αρκετά, το θέσαμε ως προτεραιότητα και με μπροστάρη τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό το υλοποιούμε».

Το συγκρότημα του Κλειστού Γυμναστηρίου αποτελείται από τρία (3), βασικά τμήματα:

α. Την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση,

β. Το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους,

γ. Τις κερκίδες και τους βοηθητικούς χώρους των θεατών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανυπότακτη Θεσσαλία: Περιοδεία στον Αλμυρό - https://t.co/SCqIiCQB7L -

  • 4,7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση δημοτικών παιδικών, βρεφονηπιακών και βρεφικών σταθμών - https://t.co/gANnGZxt6x -

  • Νέο πακέτο παροχών από την κυβέρνηση ενόψει εκλογών - https://t.co/IeGSMGDEyV -

"Αλιεύοντας" την είδηση