Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Mε ελαιοπαραγωγούς του  Πηλίου συνατήθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή
Mε ελαιοπαραγωγούς του  Πηλίου συνατήθηκε  η Ζέττα Μ. Μακρή

Mε ελαιοπαραγωγούς του  Πηλίου συνατήθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή

Στα μετά από πρόσκληση του οικείου αγροτικού Συλλόγου, βρέθηκε, το Σάββατο το απόγευμα η Βουλευτής . ς Ζέττα Μ. Μακρή.

Στην που πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό , συμμετείχαν από περιοχές του κεντρικού και νότιου Πηλίου και επίκεντρο της συζήτησης ήταν, η πολύ χαμηλή τιμή πώλησης του ελαιολάδου, το πρόβλημα της καταστροφής μεγάλου μέρους της σοδειάς για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον δάκο, το των αγροτών και η ένταξη των ελαιώνων του Πηλίου και γενικότερα του νομού, σε πρόγραμμα παραδοσιακών ελαιώνων αντιστοίχου με αυτό της  Άμφισσας.

Η κ. Μακρή αφουγκραζόμενη την αγωνία και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών της περιοχής, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τις τέθηκαν, ενώ ειδικότερα σημείωσε πως οι κατώτατες των αγροτών, παρά τα όσα αναληθή ακούστηκαν, θα παραμείνουν σχεδόν στα ίδια με το 2019 επίπεδα και θα μπορεί πλέον ο ίδιος ασφαλιζόμενος να επιλέγει την ασφαλιστική κλάση που επιθυμεί.

Η παραδοχή αυτή, προκύπτει από τις δημόσιες τοποθετήσεις των υπουργών, αλλά και την προσωπική δέσμευση του ίδιου του αρμόδιου υπουργού προς την σε  μεταξύ τους επικοινωνία, λίγο πριν την συνάντησή της με τους παραγωγούς.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος της ς, είναι πως η χρονική διάρκεια της ξεπέρασε τις τρεις ώρες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση