Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΠΗΛΙΟ / Mε ελαιοπαραγωγούς του  Πηλίου συνατήθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή
Mε ελαιοπαραγωγούς του  Πηλίου συνατήθηκε  η Ζέττα Μ. Μακρή

Mε ελαιοπαραγωγούς του  Πηλίου συνατήθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή

Στα μετά από πρόσκληση του οικείου αγροτικού Συλλόγου, βρέθηκε, το Σάββατο το απόγευμα η Βουλευτής Ν. Ζέττα Μ. Μακρή.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, συμμετείχαν από περιοχές του κεντρικού και νότιου Πηλίου και επίκεντρο της συζήτησης ήταν, η πολύ χαμηλή τιμή πώλησης του ελαιολάδου, το πρόβλημα της καταστροφής μεγάλου μέρους της σοδειάς για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον δάκο, το των αγροτών και η ένταξη των ελαιώνων του Πηλίου και γενικότερα του νομού, σε παραδοσιακών ελαιώνων αντιστοίχου με αυτό της  Άμφισσας.

Η κ. Μακρή αφουγκραζόμενη την αγωνία και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών της περιοχής, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τις τέθηκαν, ενώ ειδικότερα σημείωσε πως οι κατώτατες ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών, παρά τα όσα αναληθή ακούστηκαν, θα παραμείνουν σχεδόν στα ίδια με το 2019 επίπεδα και θα μπορεί πλέον ο ίδιος ασφαλιζόμενος να επιλέγει την ασφαλιστική κλάση που επιθυμεί.

Η παραδοχή αυτή, προκύπτει από τις δημόσιες τοποθετήσεις των υπουργών, αλλά και την προσωπική δέσμευση του ίδιου του αρμόδιου υπουργού προς την βουλευτή σε  μεταξύ τους επικοινωνία, λίγο πριν την συνάντησή της με τους παραγωγούς.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος της συνάντησης, είναι πως η χρονική διάρκεια της ξεπέρασε τις τρεις ώρες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεκρό δελφίνι στην Νέα Αγχίαλο #νεκρόδελφίνι - https://t.co/dL4bHl7hNz -

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

"Αλιεύοντας" την είδηση