Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Μ. Παπαδημητρίου: “Στην άρνηση Μ. Μιτζικού για μείωση τελών – ελάφρυνση επιχειρήσεων, φέρνουμε το θέμα στο ΔΣ Ν. Πηλίου”
Μ. Παπαδημητρίου: “Στην άρνηση Μ. Μιτζικού για μείωση τελών – ελάφρυνση επιχειρήσεων, φέρνουμε το θέμα στο ΔΣ Ν. Πηλίου”

Μ. Παπαδημητρίου: “Στην άρνηση Μ. Μιτζικού για μείωση τελών – ελάφρυνση επιχειρήσεων, φέρνουμε το θέμα στο ΔΣ Ν. Πηλίου”

Ερώτηση προς τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κατέθεσε σύσσωμη η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης, σχετικά με τις ενέργειες που δεν έγιναν έως αυτή τη στιγμή σχετικά με τις ελαφρύνσεις επαγγελματιών και ιδιωτών, καθώς και στις επεκτάσεις τραπεζοκαθισμάτων λόγω του GOVID 19.

Συγκεκριμένα ο κ. Mιλτ. Παπαδημητρίου και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης τόνισαν ότι παρόλο που υπήρξε έκτακτη οικονομική από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο μας είναι ένας από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που δεν προέβη σε μείωση των Δημοτικών τελών των καταστημάτων, καθώς και στην οικονομική ελάφρυνση ευπαθών ομάδων συνδημοτών μας.

Δήμοι, πανελλαδικά, μικρότερου οικονομικού μεγέθους με αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων έχουν προβεί σε σημαντικές ελαφρύνσεις σε επαγγελματίες πληττόμενους από την κρίση βάσει των του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και σε πληττόμενους .

Επίσης δεν έχουν εκδοθεί ακόμη επεκτάσεις των αδειών των τραπεζοκαθισμάτων των επιχειρήσεων όπου αυτό είναι εφικτό (στην συντριπτική πλειοψηφία είναι στον Δήμο μας) με οι επιχειρήσεις να είναι εκτεθειμένες απέναντι στις Δημόσιες Αρχές. Χωρίς καμία διάθεση για στείρα αντιπολίτευση καταθέσαμε στην Δημοτική Αρχή πλήρη και τεκμηριωμένη πρόταση που περιλαμβάνει αναλυτικά όλους τους πληττόμενους συνδημότες μας επαγγελματίες ή ιδιώτες και ζητούμε να την κάνει άμεσα αποδεκτή προκειμένου να ανακουφιστεί μεγάλο τμήμα της κοινωνίας.

Σε περίπτωση που η Δημοτική Αρχή δεν φέρει στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα προς , η παράταξή μας θα αναλάβει πρωτοβουλία συνεργασίας με τις υπόλοιπες παρατάξεις και έχοντας την πλειοψηφία (αφού η ομάδα του κ. Μιτζικού είναι μειοψηφούσα έναντι του συνόλου των 3 παρατάξεων μειοψηφίας) θα προβεί στην ψήφιση της ανωτέρω πρότασης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση