Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Μ. Παπαδημητρίου: Η μεγάλη κοινωνική συμμαχία είναι εδώ
Μ. Παπαδημητρίου: Η μεγάλη κοινωνική συμμαχία είναι εδώ

Μ. Παπαδημητρίου: Η μεγάλη κοινωνική συμμαχία είναι εδώ

Μήνυμ ελπίδς και αισιοδοξίας όχι μόνο για το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών αλλά για την νέα εποχή δημιουργίας στο ότιο Πήλιο, έστειλαν με τη μαζική παρουσία τους στην εκατοντάδες πολίτες συμμετέχοντας στα εγκαίνια του εκλογικού υ της παράταξης πλειοψηφίας “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” και στην εκδήλωση – ομιλία του υπ. Δημάρχου στην πλατεία του χωριού.

Από το μέχρι το Τρίκερι, από όλη την διοικητική περιφέρεια του Δήμου οτίου Πηλίου, υποψήφιοι, ενεργοί πολίτες, άνθρωποι της προσφοράς, έστειλαν με την παρουσία τους το μήνυμα πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου δεν διακινδυνεύει παλινωδίες σε εποχές και κομματικές συμπεριφορές που ήθελαν τον Δήμο φέουδο και τον οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού.

Δεν ρισκάρει η μεγάλη κοινωνική συμμαχία παλινόρθωση του χθες, των ανθρώπων που ναρκοθέτησαν το μέλλον της και σήμερα εμφανίζονται ως άγγελοι και τιμητές για να υφαρπάξουν την ψήφο όσων βρίσκονται μακριά από τα κομματικά γραφεία τους.

Η μεγάλη συγκέντρωση σε παλμό και αριθμό πολιτών ήταν και μια απάντηση σε όσους αγχωμένοι φωτογραφίζονται δίπλα σε κάδο για ένα κάδρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρολίστες ειδικού σκοπού και εξ αυτού αρνητές της πραγματικότητας.

Ανανεωμένος ριζικά, εμπλουτισμένος με νέα πρόσωπα από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, ο συνδυασμός που παρουσιάστηκε από τον υπ. Δήμαρχο Μιλτιάδη Παπαδημητρίου, εκφράζει τις δυνάμεις της προόδου που θέλουν το Νότιο Πήλιο ακόμη ψηλότερα.

Και το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι ισχυρή εντολή για έναν νέο κύκλο δημιουργίας στο Νότιο Πήλιο.

“Κάναμε την υπέρβαση και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Ενώσαμε και ενώνουμε πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Το μέλλον είναι εδώ.

Το χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Θέλουμε νέους ικανούς ανθρώπους, με νέα οράματα, με και διάθεση να προσφέρουν έργο. Έντιμους και αποτελεσματικούς, που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις, τόνισε στην ομιλία του ο κ. Παπαδημητρίου, παρουσιάζοντας μέσα σε χειροκροτήματα όλες τις υποψηφιότητες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση