Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος)

Με απόφαση που υπέγραψε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς, αποφασίστηκαν προσωρινές στην Οδό – Ζς (κάτω κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00-23:00 και κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00-00:00, κατά το χρονικό διάστημα από 08-07- έως 17-09-.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο και κατά τις ώρες 15:00-23:00, οι φωτεινοί στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.) να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονο απόκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στη οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό ς Αντιστάσεως.

Κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί τόσο στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειοτυργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, στη διαστύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται στη διασταύρωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση