Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος)

Με απόφαση που υπέγραψε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκαν προσωρινές στην Εθνική Οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00-23:00 και κάθε και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00-00:00, κατά το χρονικό διάστημα από 08-07-2017 έως 17-09-2017.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο και κατά τις ώρες 15:00-23:00, οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.) να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονο απόκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στη οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί σηματοδότες τόσο στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειοτυργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, στη διαστύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται στη διασταύρωση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση