Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς

 

Στo πλαίσιo κατασκευής της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς, από το πρωί της Τετάρτης 12.05.2021 και για διάστημα περίπου 20 ημερών ξεκινούν οι βασικές τελικές  εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα της Ε.Ο., οπότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα.

Η κίνηση των οχημάτων προς Ζαγορά για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται από το νότιο οδικό άξονα μέσω Μακρυρράχης-Χορευτού-Ζαγοράς.

Ωστόσο για τα μαθητικά δρομολόγια θα ισχύσουν ειδικές ρυθμίσεις.

Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα να μη διαταραχθεί η ασφαλής, ταχεία και απρόσκοπτη μετακίνηση των μαθητικών λεωφορείων και των μαθητών από και προς τη Ζαγορά.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία που πραγματοποιούν την μεταφορά μαθητών στην περιοχή θα σταματούν στην αρχή της γέφυρας και με ευθύνη της ς οι θα μεταφέρονται με ασφάλεια στην άλλη πλευρά του δρόμου, όπου θα επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο και θα μεταφέρονται στα   της Ζαγοράς.

Η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθείται και στην .

Αξίζει να τονιστεί, ότι η της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου πραγματοποιήθηκε ύστερα από διαβούλευση με τους τοπικούς , τον Δήμο  και τον Συνεταιρισμό, καθώς θεωρήθηκε η πιο ορθή, ώστε να διευκολυνθεί τόσο η όσο και ο τουρισμός στην περιοχή.

Επισημαίνεται ότι το έργο της κατασκευής της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς, ποσού ύψους 740.000 ευρώ είναι σημαίνουσας σημασίας για την περιοχή της Ζαγοράς και του ευρύτερου Ανατολικού Πηλίου.

Σε δηλώσεις της η Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των εργασιών της κατασκευής της βασικής εισόδου της Ζαγοράς, ένα έργο ουσίας που ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό του Πηλίου. Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε αιτούμενο πολλών ετών από τους κατοίκους της περιοχής με την να αναλαμβάνει, να υλοποίει και να ολοκληρώνει ένα έργο σημαίνον για την ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Πηλίου. »

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση