Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς

 

Στo πλαίσιo κατασκευής της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς, από το πρωί της Τετάρτης 12.05. και για διάστημα περίπου 20 ημερών ξεκινούν οι βασικές τελικές  εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα της Ε.Ο., οπότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα.

Η κίνηση των οχημάτων προς για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται από το νότιο οδικό άξονα μέσω Μακρυρράχης-Χορευτού-Ζαγοράς.

Ωστόσο για τα μαθητικά δρομολόγια θα ισχύσουν ειδικές ρυθμίσεις.

Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα να μη διαταραχθεί η ασφαλής, ταχεία και απρόσκοπτη των μαθητικών λεωφορείων και των μαθητών από και προς τη .

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία που πραγματοποιούν την μεταφορά μαθητών στην περιοχή θα σταματούν στην αρχή της γέφυρας και με ευθύνη της Περιφέρειας οι μαθητές θα μεταφέρονται με ασφάλεια στην άλλη πλευρά του δρόμου, όπου θα επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο και θα μεταφέρονται στα σχολεία  της Ζαγοράς.

Η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθείται και στην .

Αξίζει να τονιστεί, ότι η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου πραγματοποιήθηκε ύστερα από με τους τοπικούς φορείς, τον Δήμο  και τον Συνεταιρισμό, καθώς θεωρήθηκε η πιο ορθή, ώστε να διευκολυνθεί τόσο η αγροτική παραγωγή όσο και ο τουρισμός στην περιοχή.

Επισημαίνεται ότι το έργο της κατασκευής της γέφυρας στην είσοδο της Ζαγοράς, ποσού ύψους 740.000 ευρώ είναι σημαίνουσας σημασίας για την περιοχή της Ζαγοράς και του ευρύτερου Ανατολικού Πηλίου.

Σε δηλώσεις της η Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των εργασιών της κατασκευής της βασικής εισόδου της Ζαγοράς, ένα έργο ουσίας που ενισχύει την ασφαλή στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου. Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε αιτούμενο πολλών ετών από τους κατοίκους της περιοχής με την Θεσσαλίας να αναλαμβάνει, να υλοποίει και να ολοκληρώνει ένα έργο σημαίνον για την ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Πηλίου. »

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση