Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Τρικεριωτών
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Τρικεριωτών

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Τρικεριωτών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, πργματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας για το νέο έτος 2017 στο χωριό μας το , το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στη ταβέρνα του «ΑΓΝΑΝΤΙ» στις 21:00 [09:00 μ.μ.]. Η εν λόγω στέφθηκε από μεγάλη προσέλευση κοινού και επιτυχία, ενώ κυριάρχησαν οι ευχές για την καινούργια χρονιά μέσα σ' ένα κεφιού και χαράς.

Η της εφετινής ς ήταν η παρουσία ορχήστρας νέων καλλιτεχνών από την Πάρο, «Τα Παιδιά από την Πάρο», οι οποίοι με την καταπληκτική ερμηνεία τους στην τραγουδιών, παραδοσιακών αλλά και χορευτικών, δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα έντονου κεφιού και χαράς οδηγώντας σε ξέφρενο χορό και ατελείωτη διασκέδαση τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, η ορχήστρα αποτελείται από τον Γιάννη Μπαρή. στο βιολί και στο τραγούδι, τον Πάνο Χατζή, στο μπουζούκι και στο τραγούδι και τον Δημήτρη Λετή, στα πλήκτρα και στο τραγούδι. Η ερμηνεία του καθενός ξεχωριστά αλλά και του συγκροτήματος εν γένει ήταν άριστη οδηγώντας σε ατελείωτο κέφι.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου   Ιωάννα Μαλασιώτη, με την εκφώνηση της καθιερωμένης πανηγυρικής ομιλίας, η οποία αντικατοπτρίζει την πίστη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την θετική πορεία του Συλλόγου και μέσα στο 2017, παρά τις όποιες δυσκολίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση