Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας

Σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα έγινε την Κυριακή 3 Φεβρουάριου το μεσημέρι η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» για το 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε φέτος στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου «ΕΥ ΖΗΝ» στην Κάτω Γατζέα και όχι στο χωριό του Αγίου Γεωργίου, λόγω πένθους για τον πρόσφατο άδικο χαμό του συντοπίτη Κώστα Κανταρτζή που υπήρξε ενεργό μέλος του συλλόγου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Νικόλαος Φουρτούνας και ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Ραμματάς.

Ακολούθησε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Παρόντες στην εκδήλωση, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ν. Πήλιου Λεγαντής Κωνσταντίνος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Απόστολος Διανέλλος , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου Ευαγγελινός Ιωάννης , ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Καλών Νερών Κωνσταντίνος Γραμμένος και ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πήλιου Μιχάλης Μιτζικός.

Επίσης το παρών έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατώγιας Φίλιππος , Τζώρτζης Ιωάννης, Παντελής Δημήτριος.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση