Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας

Σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα έγινε την Κυριακή 3 Φεβρουάριου το μεσημέρι η καθιερωμένη ετήσια για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου ηλείας «ΚΕΤΑΥΡΟΣ» για το 2019.

Η πραγματοποιήθηκε φέτος στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου «ΕΥ ΖΗΝ» στην Κάτω Γατζέα και όχι στο χωριό του Αγίου Γεωργίου, λόγω πένθους για τον πρόσφατο άδικο χαμό του συντοπίτη Κώστα Κανταρτζή που υπήρξε ενεργό μέλος του συλλόγου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Νικόλαος Φουρτούνας και ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Ραμματάς.

Ακολούθησε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Παρόντες στην εκδήλωση, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου υ Λεγαντής νσταντίνος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Απόστολος Διανέλλος , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου Ευαγγελινός Ιωάννης , ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Καλών Νερών νσταντίνος Γραμμένος και ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου υ Μιχάλης .

Επίσης το παρών έδωσαν οι Κατώγιας Φίλιππος , Τζώρτζης Ιωάννης, Παντελής Δημήτριος.

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση