Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κάτοικοι και επαγγελματίες του Χόρτου προμηθεύονται απινιδωτή
Κάτοικοι και επαγγελματίες του Χόρτου προμηθεύονται απινιδωτή

Κάτοικοι και επαγγελματίες του Χόρτου προμηθεύονται απινιδωτή

 

 

Kάτοικοι και επαγγελματίες του Χόρτου Δήμου Νοτίου Πηλίου συγκέντρωσαν χρήματα για την προμήθεια ενός εξωτερικού απινιδωτή.

Συγκεκριμένα συγκέντρωσαν 2.560 ευρώ και αγόρασαν απινιδωτή και θα ακολουθήσει η εκπαίδευση.

Σε ανακοίνωση στο fb σε ομάδα του Χόρτου, αναφέρεται για την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου: “ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ!
Αγαπητοί συντοπίτες και φίλοι του οικισμού,
Σε δύο μόλις μέρες μετά την έκκληση οικονομικής συνδρομής για την απινιδωτή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 2560 ευρώ, υπερκαλύπτοντας κατά πολύ τον αρχικό μας στόχο. Με το ποσό αυτό μπορούμε να σουμε άμεσα όχι μόνο τον απινιδωτή αλλά και ειδικό κυτίο φύλαξης, συνοδευτικό κυτίο Α΄Βοηθειών και ότι άλλο σχετικό χρειαστεί. Εάν και πάλι υπάρξει πλεόνασμα θα διατεθεί για κοινωφελή σκοπό του χωριού. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για το σημείο φύλαξης και την πραγματοποίηση της σχετικής εκπαίδευσης που θα είναι χρήσιμη για όλους.
Θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά και τη συγκίνησή μας για τη μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε η έκκληση μας από κατοίκους, παραθεριστές και φίλους του οικισμού, κοντινούς και μακρινούς. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέδραμαν, αλλά και τους πολλούς άλλους που εκδήλωσαν επιθυμία αλλά για πρακτικούς λόγους δεν πρόλα να συνεισφέρουν. Η επιτυχία του εγχειρήματος πιστώνεται στην «κοινότητα» και αποδεικνύει ότι, όπου οι θεσμοί αδυνατούν, οι κοινωνίες με αίσθημα αλληλεγγύης μπορούν να βρίσκουν λύσεις. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν ξεχνάμε ότι το κρίσιμο αίτημα πρέπει να είναι η επίλυση των ελλείψεων του Κ.Υ. Αργαλαστής.
Η επιτροπή: Αδαμόπουλος Γιάννης, Γεροστάθη Ζωή, Κονιόρδος Γιάννης
Υ.Γ.: Αν και στην αρχική ανακοίνωση είχαμε δεσμευτεί να ανακοινώσουμε τους δωρητές για λόγους διαφάνειας, ανακαλέσαμε, έπειτα από παρότρυνση των περισσότερων! Σε κάθε περίπτωση, όλα τα στοιχεία και παραστατικά της οικονομικής διαχείρισης θα φυλαχτούν σε αρχείο.”

 

Απινιδωτή δώρισε η ΑΓΕΤ

Τέλος να σημειωθεί πως έναν ακόμη απινιδωτή δώρισε στο Χόρτο η ΑΓΕΤ, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και τη μεσολάβηση της  υφυπουργού Παιδείας  Ζέττας Μακρή.

 

Π.Π.Μ.: Ο απινιδωτής της ξεφτίλας

Συμπεριφερόμενη, για μια ακόμα φορά, ως «ντίλερ» της ΑΓΕΤ η υφυπουργός Παιδείας και ς της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Ζέττα Μακρή, «εξασφάλισε» ένα απινιδωτή για το με χορηγία της ΑΓΕΤ! Τέτοια ξεφτίλα δηλαδή….

Ένα απινιδωτή που κοστίζει μεταξύ 1.000 και 2.000 ευρώ!

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι τόσο φτωχός ώστε να δεχτεί απινιδωτή από την ΑΓΕΤ για τόσο μικρό ποσό;

Αυτή όμως είναι μια ακόμα προσπάθεια της κυρίας Μακρή για να δείξει κοινωνικό πρόσωπο η ΑΓΕΤ, το οποίο όμως οι Βολιώτες το γνωρίζουν όχι από την καλή, αλλά από την ανάποδη.

Καλούμε τον να μην περιπέσει σε αυτή την ξεφτίλα. Για να τον βοηθήσουμε δε καλούμε τους Βολιώτες να καταθέσουν στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας ς (ΠΠΜ) όποιο ποσό θέλουν, μικρό βέβαια, για να χαρίσουν οι πολίτες της Μαγνησίας που υποφέρουν τα πάνδεινα από την ΑΓΕΤ απινιδωτή στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, ώστε να μη δεχτεί τέτοιο δώρο από την ΑΓΕΤ.

Ο λογαριασμός θα ανακοινωθεί στους πολίτες, χωρίς ονόματα, με πλήρη διαφάνεια και αν χρειαστεί θα συμπληρωθεί το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το φτωχό ταμείο της ΠΠΜ.

 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΠΠΜ είναι οι εξής:

BANK

310002002039126

IBAN: GR1801403100310002002039126

 

…………………………………

 

EUROBANK

00260078460201146810

IBANGR6102600780000460201146810

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση