Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Καθαρισμός λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες
Καθαρισμός λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες

Καθαρισμός λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες

Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα, οι του έργου «Καθαρισμός περιοχής λιμένα Χορευτού Δήμου από φερτές ύλες», προϋπολογισμού 10.000,00 €.

Προβλέπεται να γίνουν καθαρισμού φερτών υλικών στην περιοχή του Λιμένα Χορευτού του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου που συγκεντρώθηκαν εκεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η παροχέτευση των υδάτων στον τελικό αποδέκτη – θάλασσα.

Επίσης, εξαιτίας των φερτών υλικών στην περιοχή του λιμένα έχει μειωθεί ο αριθμός των σκαφών τα οποία δύναται να ελλιμενιστούν στο λιμένα Χορευτού, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την απομάκρυνση των υλικών, για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη είσοδος όλων των σκαφών που θέλουν να ελλιμενιστούν

Σε της η και Σποράδων ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά άμεσα τις εργασίες καθαρισμού στην περιοχή λιμένα Χορευτού, προκειμένου να λυθούν μια σειρά από προβλήματα που δημιουργούνται από φερτά υλικά λόγω των καιρικών φαινομένων. Είδαμε από κοντά τα προβλήματα που δημιουργούνται και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία, το ιεραρχήσαμε, το προγραμματίσαμε και τώρα το υλοποιούμε. Είμαστε δίπλα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία μαζί τους, προχωρούμε στη λύση των προβλημάτων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράσυρση 12χρονου στην Αγριά #παράσυρσημεμηχανάκι - https://t.co/9cEOooXEsB -

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

"Αλιεύοντας" την είδηση