Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Καθαρισμός λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες
Καθαρισμός λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες

Καθαρισμός λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες

Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα, οι εργασίες του έργου «Καθαρισμός περιοχής λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες», προϋπολογισμού 10.000,00 €.

Προβλέπεται να γίνουν εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών στην περιοχή του Λιμένα Χορευτού του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου που συγκεντρώθηκαν εκεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, με να δυσχεραίνεται η παροχέτευση των υδάτων στον τελικό αποδέκτη – θάλασσα.

Επίσης, εξαιτίας των φερτών υλικών στην περιοχή του λιμένα έχει μειωθεί ο αριθμός των σκαφών τα οποία δύναται να ελλιμενιστούν στο λιμένα Χορευτού, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την απομάκρυνση των υλικών, για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη είσοδος όλων των σκαφών που θέλουν να ελλιμενιστούν

Σε της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε: «Η ξεκινά άμεσα τις εργασίες καθαρισμού στην περιοχή λιμένα Χορευτού, προκειμένου να λυθούν μια σειρά από προβλήματα που δημιουργούνται από φερτά υλικά λόγω των καιρικών φαινομένων. Είδαμε από κοντά τα προβλήματα που δημιουργούνται και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία, το ιεραρχήσαμε, το προγραμματίσαμε και τώρα το υλοποιούμε. Είμαστε δίπλα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία μαζί τους, προχωρούμε στη λύση των προβλημάτων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση