Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κατέθεσε συνδυασμό η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ν. Πηλίου
Κατέθεσε συνδυασμό η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ν. Πηλίου

Κατέθεσε συνδυασμό η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ν. Πηλίου

Επίσημη η κάθοδος του ΑΚΕΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών) στις Δημοτικές και Τοπικές εκλογές στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Γραμμένο.

Μία κίνηση που ξεκίνησε μόλις πριν από 2 μήνες, στην αρχή από μερικούς ενεργούς στην τοπική κοινωνία, όπου αγκαλιάστηκε και στην συνέχεια στελεχώθηκε από πολλούς φίλους, εκφράζοντας την θέλησή τους για αλλαγή.

Δημιουργήθηκε ένα ψηφοδέλτιο από 38 υποψηφίους από όλες τις παραγωγικές τάξεις του Δήμου και τρία ψηφοδέλτια για τα τοπικά συμβούλια Αργαλαστής, Αγίου Γεωργίου Νηλείας και ς.

“Ηθελημένα αποκλείοντας κάθε υποστήριξη από κομματικά γραφεία, από υποψηφίους κόμματων, περιφερόμενους πολιτευτές τέως και νυν υπουργούς. Χωρίς ανακοινώσεις στήριξης από Κόμματα (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ για τους κ.κ. Παπαδημητρίου Κωνσταντινάκη), η με σιωπηλή ανακοίνωση (βλέπε με την παρουσία όλων των κομματικών στελεχών της σε κάθε του κ. Μιτζικού). Βλέπετε οι τελευταίοι θέλουν και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, μπας και αλιευόσουν και σταυρούς από άλλες παρατάξεις” αναφέρει η συγκεκριμένη παράταξη και προσθέτει:” Δεχθήκαμε την τελευταία περίοδο πολλές παρεμβάσεις, πιέσεις, ακόμα και φίλιες αγκαλιές από τα κομματικά στελέχη των κ.κ. Μιτζικού και Παπαδημητρίου, που σκοπό είχαν ένα και μόνο: ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
Όμως οι Κασσάνδρες διαψεύσθηκαν. ΕΜΕΙΣ πιο δυνατοί κάθε φορά που ένας φίλος μας, μετά από πιέσεις απέσυρε την υποψηφιότητα του – ΟΧΙ την στήριξή του – συμπληρώναμε το ψηφοδέλτιο με δύο άλλους.
Φτάσαμε στο σήμερα και απευθυνόμαστε στους κατοίκους του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Ζητάμε την υποστήριξή τους για :

 Την του Δήμου μας με καινούργιες νοοτροπίες
 Την άμεση λύση σε θέματα καθημερινότητας
 Την αντιμετώπιση άμεσων προβλημάτων (λατομεία, υλοτομία, αλιευτικών καταφυγίων, φράγμα Παναγιώτικο κ.αλλ )
 Την εξυγίανση μέσω ελέγχου Ορκωτών λογιστών και την δημιουργία Οργανογράμματος

Είμαστε εδώ διότι

Δεν διαδεχτήκαμε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν αλλάξαμε σχηματισμούς όπως ο υποψήφιος κ. Παπαδημητρίου ανάλογα με τις περιστάσεις, ξεκινώντας από το 2006, μετά στο ΟΚ 2010 2014 και τώρα όψιμος ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε εδώ διότι

Είμαστε από τον τόπο μας και δουλεύουμε στον τόπο μας.
Δεν είμαστε περιφερόμενοι υποψήφιοι όπως ο κ. Μιτζικός που δυστυχώς για την παράταξη του ούτε γεννήθηκε στον τόπο μας ούτε κατοικία έχει στο τόπο μας, ούτε δούλεψε ή δουλεύει στο τόπο μας, αλλά ούτε καν ψηφίζει στον τόπο μας.

Είμαστε εδώ διότι

είμαστε από το Νότιο Πήλιο και μαζί με τους ενεργούς κατοίκους του Δήμου μας, ακόμη και με αυτούς που είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στις κομματικές ταυτότητες παλεύουμε για το ΤΩΡΑ για το ΑΥΡΙΟ.
Μέσα από την αρχή διακήρυξης θέσεων και το μας που θα το ανακοινώσουμε στις επόμενες ημέρες θα εξηγήσουμε βήμα βήμα τις σκέψεις μας, τις προτάσεις μας, τα όνειρα μας για το Δήμο Νοτίου Πηλίου.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση