Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Καταδίκη δύο μηνών για τον 20χρονο από το Ανήλιο

Καταδίκη δύο μηνών για τον 20χρονο από το Ανήλιο

Σε 60 ημέρες φυλάκιση με τριετή , καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 20χρονος από το Ανήλιο, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ο επιτέθηκε προχθές για δεύτερη φορά κατά της ς του, χτυπώντας την ελαφριά στο χέρι και εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο μετανιωμένος για τη πράξη του.

Η 46χρονη στην κατάθεσή της, προσπάθησε να καλύψει το γιό της, ισχυριζόμενη ότι για πρώτη φορά της επιτέθηκε, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου ο οποίος της ζήτησε να σεβαστεί τη δικαστική διαδικασία. Ζήτησε μάλιστα να πληροφορηθεί από τη μάρτυρα το λόγο που προκάλεσε την “έκρηξή” του.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι της ζήτησε προκειμένου να μεταβεί στο Βόλο και όταν του απάντησε ότι δεν έχει, τότε οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα να της επιτεθεί και να την απειλήσει ότι θα της κάνει κακό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την μητέρα, ο δράστης ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα επαναλάβει παρόμοια συμπεριφορά. Ο 20χρονος από την πλευρά του στην απολογία, παραδέχθηκε την πράξη του, όντας την περισσότερη ώρα με σκυμμένο το .

Στην αγόρευση του ο της έδρας υπογράμμισε στο νεαρό ότι για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στα έξοδά του να προσπαθήσει να βρει μια οποιαδήποτε δουλειά, αντί να ζητάει συνέχεια από τους του ή εναλλακτικά να μάθει κάποια τέχνη. Του επισήμανε ότι από τη στιγμή που ισχυρίστηκε πως στο είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από συμές του, δεν θα πρέπει να έχει ανάλογη συμπεριφορά προς τους γονείς του και πρότεινε την ενοχή του, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ο πρόεδρος της έδρας προσπάθησε να “ταρακουνήσει” τον κατηγορούμενο λέγοντάς του ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί και επαναλάβει την ίδια συμπεριφορά, θα καταλήξει στη φυλακή.

Τέλος να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης για το πρώτο περιστατικό και έτσι ο 20χρονος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση