Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κατά της δημοτικής αρχής Ν. Πηλίου σύμβουλοι της Συκής
Κατά της δημοτικής αρχής Ν. Πηλίου σύμβουλοι της Συκής

Κατά της δημοτικής αρχής Ν. Πηλίου σύμβουλοι της Συκής

Την έντονη δυσαρέσκεια προς την Δημοτική Αρχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου και συγκεκριμένα στον δήμαρχο  Μιχάλη Μιτζικό, τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αφετών Ιωάννη Ευαγγελάκη καθώς και την πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Συκής  Αργυρώ Αναγνώστου – Κατσιντέλια για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους εκλεγμένους Τοπικούς Συμβούλους Συκής, εκφράζουν οι σύμβουλοι της Κοινότητας Συκής, Δουζένη Αικατερίνη, Χατζηζαφειρίου Νικόλαος.

 

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: «τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε ότι ένα λυόμενο οίκημα το οποίο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε δημοτικό οικόπεδο στο χωριό μας και χρησιμοποιούνταν από τον συνεταιρισμό γυναικών Συκής μεταφέρθηκε εκτός της Τοπικής μας κοινότητας για κάποια άλλη χρήση προφανώς χωρίς όμως το θέμα αυτό να έχει συζητηθεί στο Τοπικό Συμβούλιο ή έστω εμείς ως Τοπικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας να έχουμε ενημερωθεί.

Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε του Δήμαρχου Νοτίου Πηλίου σε με μη εκλεγμένους παρατρεχάμενους ή με συγγενείς εκλεγμένων Τοπικών συμβούλων, δήθεν παραγόντων, υποβαθμίζει και απαξιώνει κάθε έννοια νόμιμης εκπροσώπησης των κατοίκων του χωρίου μας από τους εκλεγμένους συμβούλους του.

Επιτέλους θα πρέπει να αποφασίζουν για το μέλλον του χωριού μας που αγαπάμε και θέλουμε να γίνει καλύτερο για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας οι εκλεγμένοι από τους κατοίκους εκπρόσωποι και όχι δυο τρία άτομα που δεν εκπροσωπούν την κοινότητα μας. Να θυμίσουμε στον Δήμαρχο ότι αυτοί οι ίδιοι, δήθεν παράγοντες του χωριού μας αμέσως μετά της περσινής νίκης στις και πολύ πριν την 1η Σεπτεμβρίου που ανέλαβαν τα καθήκοντα τους, ως ταύροι μαινόμενοι εισήλθαν στον χώρο του προαύλιου του σχολείου και αποξήλωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνταν ως παιδική στο χωριό μας.

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε ένα χρόνο μετά μήπως μπορείτε να μας πείτε πιο πρόγραμμα υπάρχει για την κατασκευή παιδικής χαράς στο χωριό μας ; Είναι οι ίδιοι δήθεν παράγοντες που πίνοντας και γλεντώντας με εσάς Δήμαρχε μας οδήγησαν στο να τρέχουμε να μαζέψουμε τα ιερά λείψανα των προγόνων μας από τις τα οποία τα πετάξατε τάχατες καθαρίζοντας το νεκροταφείο του χωριού μας.

Τέλος κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να προβείτε σε άμεσες συστάσεις στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αργυρώ Αναγνώστου Κατσιντέλια, εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο σας,  για την μη τήρηση της διαδικασίας Σύγκλησης Τοπικών Συμβουλίων, καθώς δεν τηρούνται οι προθεσμίες που προβλέπονται από τον νόμο. Δηλώνουμε πλέον ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς την Διοίκηση Θεσσαλίας για την ακύρωση των Τοπικών Συμβουλίων όταν δεν τηρείτε η διαδικασία που προβλέπετε, καθώς και θα ζητήσουμε και τον πειθαρχικό έλεγχο της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Συκής όπου αυτό απαιτείτε».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση