Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κανένα σημείο ζωής του κυβερνήτη ιστιοφόρου νότια του Παλαιού Τρίκερι
Κανένα σημείο ζωής  του κυβερνήτη ιστιοφόρου νότια του Παλαιού Τρίκερι

Κανένα σημείο ζωής του κυβερνήτη ιστιοφόρου νότια του Παλαιού Τρίκερι

Κανένα σημείο ζωής μέχρι αυτή την ώρα του αλλοδαπού κυβερνήτη ιστιοφόρου που αγοοείται από χθες το βράδυ όταν επιχείρησε να ξεμπλέξει σχοινί που είχε τυλιχτεί γύρω από την προπέλα του ιστιοφόρου κι έπεσε στη θάλασσα, νότια του Παλαιού Τρικερίου , σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Παρά τις , ο κυβερνήτης, που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 45-50 χρονών, ενδεχομένως , κάτοικος , δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημερώθηκαν από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, βραδινές ώρες χθες (21.30), οι Λιμενικές Αρχες και Αγίας Κυριακής Τρικερίου, για αγνοούμενο αλλοδαπό Κυβερνήτη του Ι/Φ “SAM V” σημαίας , στη θαλάσσια περιοχή νότια βραχονησίδας Παλαιόν Τρίκερι του Παγασητικού Κόλπου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να απεμπλέξει σχοινί από την προπέλα του σκάφους και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή, περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, τρία ιδιωτικά σκάφη στα οποία επέβαιναν στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τρεις ιδιώτες δύτες.

Το ιστιοφόρο , που επέβαιναν μια 20χρονη από τη Ρωσία και ένας συνομίλικός της από την , που ενημέρωσαν το Κέντρο Επιχειρήσεων για τον κυβερνήτη, κατέπλευσε στο λιμάνι Βόλου συνοδευόμενο από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή και σήμερα με έξι σκάφη και έξι δύτες, με αρνητικά μέχρι στιγμής .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση