Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Κανένα σημείο ζωής του κυβερνήτη ιστιοφόρου νότια του Παλαιού Τρίκερι
Κανένα σημείο ζωής  του κυβερνήτη ιστιοφόρου νότια του Παλαιού Τρίκερι

Κανένα σημείο ζωής του κυβερνήτη ιστιοφόρου νότια του Παλαιού Τρίκερι

Κανένα σημείο ζωής μέχρι αυτή την ώρα του αλλοδαπού κυβερνήτη ιστιοφόρου που αγοοείται από χθες το βράδυ όταν επιχείρησε να ξεμπλέξει σχοινί που είχε τυλιχτεί γύρω από την προπέλα του ιστιοφόρου κι έπεσε στη θάλασσα, νότια του Παλαιού Τρικερίου , σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Παρά τις έρευνες, ο κυβερνήτης, που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 45-50 χρονών, ενδεχομένως Άγγλος, κάτοικος Βόλου, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημερώθηκαν από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, βραδινές ώρες χθες (21.30), οι Λιμενικές Αρχες Βόλου και Αγίας Κυριακής Τρικερίου, για αγνοούμενο αλλοδαπό Κυβερνήτη του Ι/Φ “SAM V” σημαίας ΗΠΑ, στη θαλάσσια περιοχή νότια βραχονησίδας Παλαιόν Τρίκερι του Παγασητικού Κόλπου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να απεμπλέξει σχοινί από την προπέλα του σκάφους και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, τρία ιδιωτικά σκάφη στα οποία επέβαιναν στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τρεις ιδιώτες δύτες.

Το ιστιοφόρο σκάφος, που επέβαιναν μια 20χρονη από τη Ρωσία και ένας συνομίλικός της από την Ολλανδία, που ενημέρωσαν το Κέντρο Επιχειρήσεων για τον κυβερνήτη, κατέπλευσε στο λιμάνι Βόλου συνοδευόμενο από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή και σήμερα με έξι σκάφη και έξι δύτες, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τουρνουά μπάσκετ Δημήτρης Γκίμας - https://t.co/PLJT65B4hk -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο - https://t.co/ngkMSH5vWf -

  • Ανθρωπιστική βοήθεια των Σοφαδιτών Μαγνησίας προς τους πλημμυροπαθείς - https://t.co/kAxTyRqQTQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση