Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κανένα ίχνος του 82χρονου αγνοούμενου στις Μηλιές
Κανένα ίχνος του 82χρονου αγνοούμενου στις Μηλιές

Κανένα ίχνος του 82χρονου αγνοούμενου στις Μηλιές

Κανένα ίχνος του 82χρονου αγνοούμενου δεν βρέθηκε στις παρά τις έρευνες από της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο για τον εντοπισμό του συνταξιούχου γυμναστή Δημήτρη Κοντογιάννη, που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου, όταν είχε πάει σε εξωκκλήσι πάνω από τις .

Οι έρευνες Πυροσβεστικής, και Αστυνομίας ολοκληρώθηκαν από την περασμένη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν από της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, που όμως δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο ίχνος του ηλικιωμένου.

Σήμερα Δευτέρα ομάδα τριών ατόμων της Λέσχης βρίσκονται από νωρίς το πρωί στις Μηλιές και θα ψάξουν σε πιο δύσβατες περιοχές (δρες κ.λπ.) με χρήση σχοινιών.

Παρά το γεγονός ότι έχει εκδοθεί από τη γραμμή ς Silver Alert, κανείς δεν επικοινώνησε στην Εθνική ραμμή SOS 1065 για να δώσει κάποιο χρήσιμο στοιχείο για την υπόθεση.

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης είναι ηλικίας 82 ετών, εξαφανίστηκε στις 4 Ιουλίου στις , είναι αδύνατος, με ύψος 1.70 μ. και γαλανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, κίτρινη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, ενώ στο Silver Alert τονίζεται ότι η του βρίσκεται σε κίνδυνο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση