Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Καλοσυντηρημένα, ασφαλή και εξοπλισμένα τα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Καλοσυντηρημένα, ασφαλή και εξοπλισμένα τα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Καλοσυντηρημένα, ασφαλή και εξοπλισμένα τα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Την όλων, ανεξαιρέτως οικονομικής δυνατότητας, σε μια σύγχρονη και ποιοτική δημόσια εκπαίδευση, με καλοσυντηρημένα διδακτήρια, ασφαλή και εξοπλισμένα, διασφαλίζει και το φετινό εκπαιδευτικό έτος ο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Στο μέτρο που του αναλογεί, παρά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς και τις δυσχέρειες που προσθέτει το ιδιαίτερο γεωμορφολογικό ανάγλυφο του Πηλίου, ο Ζαγοράς – Μουρεσίου επενδύει στην Παιδεία, δηλαδή στο μέλλον της πατρίδας, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες στην γνώση σε σχολεία λειτουργικά, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

“Διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και καθολική στο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας εκπαίδευσης, ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και δημιουργούμε συνθήκες για να μείνουν οι νέες γενιές στον τόπο μας.
Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικής δικαιοσύνης και η Δημοτική Αρχή, τονίζει ο δήμαρχος Παν. , υπεύθυνα και συνειδητά στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει τη δημόσια εκπαίδευση.”

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Μουρεσίου Κων. Βασταρδής, προγραμμάτισε και ήδη υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση διδακτηρίων όπως το Γυμνάσιο – Τσαγκαράδας με εργασίες συντήρησης, προμήθεια Η/Υ, αποκατάσταση οδικών προσβάσεων, επισκευές κ.ά.

Αναβάθμιση, φρεσκάρισμα και στο Γυμνάσιο – Ζαγοράς, επίσης με συντηρήσεις, επισκευές στον χώρο των αθλοπαιδιών, προμήθεια τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.ά.
“Καθημερινά, τονίζει ο κ. Βασταρδής, είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, να αντιμετωπίζουμε φθορές και να αναβαθμίζουμε χώρους, εγκαταστάσεις, υποδομές.
Η δημιουργική χρονιά για ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, αποτελεί στοίχημα και για τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου, συμμετέχοντας με διακριτό ρόλο από το Υπ. Παιδείας ενεργά, αποφασιστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. ‘Έτσι συνεχίζουμε και στη νέα Δημοτική περίοδο, στον νέο κύκλο προόδου για τον τόπο μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

  • Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα - https://t.co/G8LZQIJ28H -

"Αλιεύοντας" την είδηση