Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Καλοσυντηρημένα, ασφαλή και εξοπλισμένα τα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Καλοσυντηρημένα, ασφαλή και εξοπλισμένα τα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Καλοσυντηρημένα, ασφαλή και εξοπλισμένα τα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Την όλων, ανεξαιρέτως οικονομικής δυνατότητας, σε μια σύγχρονη και ποιοτική δημόσια , με καλοσυντηρημένα διδακτήρια, ασφαλή και εξοπλισμένα, διασφαλίζει και το φετινό εκπαιδευτικό έτος ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Στο μέτρο που του αναλογεί, παρά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς και τις δυσχέρειες που προσθέτει το ιδιαίτερο γεωμορφολογικό ανάγλυφο του Πηλίου, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου επενδύει στην Παιδεία, δηλαδή στο μέλλον της πατρίδας, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες στην γνώση σε σχολεία λειτουργικά, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

“Διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και καθολική στο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας εκπαίδευσης, ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και δημιουργούμε συνθήκες για να μείνουν οι νέες γενιές στον τόπο μας.
Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικής δικαιοσύνης και η Δημοτική Αρχή, τονίζει ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης, υπεύθυνα και συνειδητά στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει τη δημόσια .”

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, αντιδήμαρχος Μουρεσίου Κων. Βασταρδής, προγραμμάτισε και ήδη υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση διδακτηρίων όπως το Γυμνάσιο – Λύκειο Τσαγκαράδας με εργασίες συντήρησης, προμήθεια Η/Υ, αποκατάσταση οδικών προσβάσεων, επισκευές κ.ά.

Αναβάθμιση, φρεσκάρισμα και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ζαγοράς, επίσης με συντηρήσεις, επισκευές στον χώρο των αθλοπαιδιών, προμήθεια τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.ά.
“Καθημερινά, τονίζει ο κ. Βασταρδής, είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, να αντιμετωπίζουμε φθορές και να αναβαθμίζουμε χώρους, εγκαταστάσεις, .
Η δημιουργική χρονιά για ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, αποτελεί και για τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου, συμμετέχοντας με διακριτό ρόλο από το Υπ. Παιδείας ενεργά, αποφασιστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. ‘Έτσι συνεχίζουμε και στη νέα Δημοτική περίοδο, στον νέο κύκλο προόδου για τον τόπο μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση