Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Κ. Παπανάτσιου: «Καμία υπόσχεση από την Κυβέρνηση ΝΔ για ολοκλήρωση της επισκευής και ενεργειακής αναβάθμισης του Κ.Υ. Ζαγοράς»
Κ. Παπανάτσιου: «Καμία υπόσχεση από την Κυβέρνηση ΝΔ για ολοκλήρωση της επισκευής και ενεργειακής αναβάθμισης του Κ.Υ. Ζαγοράς»

Κ. Παπανάτσιου: «Καμία υπόσχεση από την Κυβέρνηση ΝΔ για ολοκλήρωση της επισκευής και ενεργειακής αναβάθμισης του Κ.Υ. Ζαγοράς»

Στην Βουλή συζητήθηκε χθες η επίκαιρη που κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου και αφορούσε την μεγάλη καθυστέρηση στην επισκευή και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς.

Η κα Παπανάτσιου ανέφερε προς τον αν. υπ. Υγείας  Κοντοζαμάνη ένα σύντομο ιστορικό των διαδικασιών που έχουν υπάρξει έως σήμερα, εστιάζοντας πως εδώ και 1,5 χρόνο λιμνάζουν τα που είχαν εξασφαλιστεί από την τότε Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του 2018 και έπειτα από τρεις άγονους διαγωνισμούς θα έπρεπε το Υπουργείο Υγείας, όπως έχει το δικαίωμα, να είχε ολοκληρώσει το έργο μέσω της απευθείας διαπραγμάτευσης.

Η βουλευτής Μαγνησίας κατηγόρησε για την Κυβέρνηση της ΝΔ ως προς την ολοκλήρωση του έργου και επεσήμανε πως δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε άλλες περιοχές της 5ης ΥΠΕ, όπως είναι η Φθιώτιδα, που μέσα σε ελάχιστους μήνες έχουν διατεθεί χιλιάδες ευρώ μέσω απευθείας αναθέσεων για ολοκλήρωση έργων.

Τέλος, κλείνοντας την ομιλία της, κάλεσε την Κυβέρνηση να επιληφθεί άμεσα του προβλήματος της επισκευής και ενεργειακής αναβάθμισης του ΚΥ Ζαγοράς το οποίο αποτελεί και βασικό εμβολιαστικό κέντρο στον νομό Μαγνησίας, πριν υπάρξουν ακόμη πιο δυσάρεστες εξελίξεις και να ληφθεί μέριμνα για την υποστελέχωσή του καθώς κινδυνεύει να γίνει αγροτικό ιατρείο της 10ετίας του 70.

Ο κ. Κοντοζαμάνης από την πλευρά του αναφέρθηκε πως υπάρχει πολιτική βούληση να ολοκληρωθεί το έργο που είχε σχεδιάσει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντας όμως σε αόριστο χρόνο και διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου. Ακόμα τόνισε πως το δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση και για αυτό χρησιμοποιείται και ως εμβολιαστικό κέντρο στην Μαγνησία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση