Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ισραηλινοί δημοσιογράφοι στο Βόλο και στο Πήλιο
Ισραηλινοί δημοσιογράφοι στο Βόλο και στο Πήλιο

Ισραηλινοί δημοσιογράφοι στο Βόλο και στο Πήλιο

Οι και Σποράδων σε συνεργασία με το του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο και με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων, των Δήμων Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς-Μουρεσίου και επαγγελματιών του τουρισμού διοργανώνουν ταξίδι εξοικείωσης για Ισραηλινούς δημοσιογράφους που πρόκειται να επισκεφθούν την περιοχή κατά το διάστημα μεταξύ 21 και 27 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπροσωπούν τον εκδοτικό οίκο ERETZ και εκδήλωσαν την έντονη επιθυμία τους να επισκεφθούν την περιοχή προκειμένου να συλλέξουν το απαιτούμενο υλικό που θα είναι κυρίως λαογραφικού, ιστορικού, πολιτιστικού και αρχιτεκτονικού περιεχομένου για να συντάξουν και να εκδώσουν τουριστικό οδηγό στα Εβραϊκά.

Ο οδηγός θα κυκλοφορήσει με το συνδρομητικό περιοδικό METROPOLIS που απευθύνεται σε πολυπληθές κοινό με υψηλές απαιτήσεις και θα διακινηθεί τόσο ηλεκτρονικά όσο και στα περίπου διακόσια βιβλιοπωλεία που συνεργάζονται με τον εν λόγω εκδοτικό οίκο.

Με βάση τα ενδιαφέροντά τους και τις επιθυμίες τους, επέλεξαν να κινηθούν στο Ανατολικό και στο Νότιο Πήλιο, θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων τη Ζαγορά, την Τσαγκαράδα, το Χόρτο, την , το νησί Τρίκερι, θα κάνουν πεζοπορίες σε μονοπάτια του Πηλίου, θα γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, θα έρθουν σε επαφή με ντόπιους τεχνίτες και θα αποτυπώσουν φωτογραφικά τη μοναδική φυσική της περιοχής, που αναδεικνύει την τουριστική της φυσιογνωμία και ενισχύει την προβολή της στο εξωτερικό.

«Κάθε εγχείρημα τουριστικής προβολής της ηπειρωτικής και νησιωτικής διεθνώς, το οποίο μάλιστα απευθύνεται στοχευμένα και μελετημένα σε ταξιδιωτικό κοινό ικανό να δημιουργήσει μοχλεύσεις στην τοπική , μας βρίσκει υποστηρικτές. Μέσα από συνέργειες με τους επαγγελματίες τουρισμού, οι αρμόδιες Υπηρεσίες μας σχεδιάζουν κι οργανώνουν μεθοδικά δράσεις που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της προβολής της τουριστικής εικόνας της περιοχής μας», δηλώνει σχετικά η αντιπεριφερειάρχης & Σποράδων .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση