Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ισχυρό ρεύμα συστράτευσης υπέρ του Γιώργου Καλτσογιάννη
Ισχυρό ρεύμα συστράτευσης υπέρ του Γιώργου Καλτσογιάννη

Ισχυρό ρεύμα συστράτευσης υπέρ του Γιώργου Καλτσογιάννη

Από πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων-περιοδεία στο ότιο Πήλιο

Ισχυρό ρεύμα από πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων και επαγγελμάτων που αναζητούν το φρέσκο και το καινούριο στην πολιτική σε συνδυασμό με την εμπειρία και την γνώση, διαμορφώνεται υπέρ του υποψήφιου βουλευτή .Δ.Γιώργου Καλτσογιάννη.

Ο κ. Καλτσογιάννης περιόδευσε τις τελευταίες μέρες στο Τρίκερι, στα Λεχώνια, στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στην , στις Πινακάτες, στις Μηλιές, στην Αργαλαστή, στη έχοντας συναντήσεις με πολλούς κατοίκους και εκπροσώπους τοπικών φορέων από τους οποίους άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους καταγράφοντας όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.

Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη που έχουν τα χωριά και οι κωμοπόλεις για να μπουν ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης υπογραμμίζοντας πως ο μόχθος των κατοίκων θα πρέπει να μετατραπεί σε παραγωγικό πλούτο.

Και αυτό η Ν.Δ. και ο Μητσοτάκης μπορούν να το πετύχουν δίνοντας έμφαση στην ελάφρυνση των αγροτών και των επαγγελματιών, στην κατασκευή έργων υποδομής, στην ανάδειξη και θωράκιση των παραγόμενων ποιοτικών προϊόντων αλλά και στην ουσιαστικότερη κατάρτιση.

Παράλληλα υποστήριξε ότι η περιφέρεια, η ύπαιθρος έχει απόλυτη ανάγκη από αναβαθμισμένες υγείας, πρόνοιας και εκπαίδευσης, ενώ τόνισε την μεγάλη αξία που δίνει η Ν.Δ. και ο ίδιος προσωπικά στην αναβάθμιση της τουριστικής επισκεψιμότητας στο Νότιο Πήλιο, απ' όπου εξαρτούν την οικονομική τους επιβίωση πολλές οικογένειες.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. δέχθηκε τα θετικά σχόλια των πολιτών για τον πολιτικό του λόγο, τα τεκμηριωμένα επιχειρήματά του, τα ελπιδοφόρα μηνύματα που εκπέμπει, αλλά και την αμεσότητά του.
Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά συνεργάτες του υποψήφιου βουλευτή, «ένα όλο και πιο ισχυρό ρεύμα συστράτευσης γύρω από το πρόσωπο του κ. Γιώργου Καλτσογιάννη διαμορφώνεται καθημερινά. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις επαγγελματικές κατηγορίες, , μεσήλικες και ηλικιωμένοι, στηρίζουν τον αγώνα του και είναι έτοιμοι να συνδράμουν μεταφέροντας άνεμο πολιτικής αλλαγής στον τόπο. Είναι κάτοικοι που αναζητούν το φρέσκο, το ειλικρινές και το δημιουργικό στην πολιτική, στοιχεία που τα βρίσκουν στην πολιτική παρουσία του κ. Γιώργου Καλτσογιάννη».

Τετάρτη η πολιτική ομιλία

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο Volos Palace θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Γιώργου Καλτσογιάννη.
Από το πολιτικό γραφείο του κ. Γιώργου Καλτσογιάννη τονίζεται πως «ο υποψήφιος βουλευτής στο πλαίσιο της πολιτικής του ομιλίας θα απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να δώσουν τη στήριξή τους για την πολιτική αλλαγή στη χώρα και να συστρατευτούν στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά από τις 8 Ιουλίου, ώστε ο τόπος να γυρίσει οριστικά σελίδα και να επιστρέψει στην κανονικότητα.
«Θέλουμε μια αναγεννημένη και φωτεινή Ελλάδα» είναι ένα από τα συνθήματα που θα κεντρίσουν τον πολιτικό λόγο του κ. Καλτσογιάννη ο οποίος στις συνεχείς επαφές του με τους πολίτες στέλνει το μήνυμα «Για μια Ελλάδα των ευκαιριών και όλων των Ελλήνων».

Παράλληλα ο κ. Καλτσογιάννης θα περιγράψει το σχέδιό του για την της , με κύριο γνώμονα την δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς δουλειές.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση