Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εικόνα εγκατάλειψης στις δεξαμενές ύδρευσης Κάτω Λεχωνίων
Εικόνα εγκατάλειψης στις δεξαμενές ύδρευσης Κάτω Λεχωνίων

Εικόνα εγκατάλειψης στις δεξαμενές ύδρευσης Κάτω Λεχωνίων

Χωρίς νερό ο οικισμός Σερβανάτες στον Άγιο Λαυρέντιο

Επερώτηση κατέθεσε η δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ και ο επικεφαλής της Μιχ. Μιτζικός, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου σχετικά με την εικόνα εγκατάλειψης που παρατηρείται στις δεξαμενές ύδρευσης Κάτω Λεχωνίων και στην έλλειψη νερού στον οικισμό Σερβανάτες στον Άγιο Λαυρέντιο.

Χαρακτηριστικά τονίζεται: “Αναφερόμαστε στο σημαντικό ζήτημα καθαρισμού δεξαμενών ύδρευσης, και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Λεχωνίων.

Η παράταξή μας, ήδη με σειρά επερώτησεων ζητούσε τακτικό και αποτελεσματικό καθαρισμό των δεξαμενών, καθαρισμό των πηγών και μέτρα προστασίας αυτών για την απομάκρυνση φερτών υλικών και χρονοδιαγράμματα από τη ως προς τον καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης στα χωριά του Δήμου προκειμένου να επιτευχθεί η εξάλειψη μικροβιακού φορτίου από το πόσιμο νερό και να αποφεύγεται η χλωρίωσή του στο πλαίσιο του Νόμου.

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες (29/7/16) από τις δεξαμενές ύδρευσης Κάτω Λεχωνίων όπου διαπιστώνεται εικόνα εγκατάλειψης, έλλειψη καθαριότητας ακόμη και μέσα από την υποτυπώδη περίφραξη των δεξαμενών.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή :

-Πότε έλαβε χώρα ο τελευταίος καθαρισμός δεξαμενών στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Λεχωνίων ;

-Πότε και με ποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα προβεί στα απαραίτητα έργα καθαρισμού των δεξεμενών ύδρευσης Κάτω Λεχωνίων όπου φαίνεται εικόνα εγκατάλειψης;

lexonia2lexonia1
lexonia3
lexonia

Οικισμός Σερβανάτες (Άγιος Λαυρέντιος)

Ο οικισμός Σερβανάτες έχει δίκτυο ύδρευσης αλλά μέχρι σήμερα δεν τροφοδοτείται με νερό και στερείται σύνδεσης με το δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λαυρεντίου.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

-Πότε και με ποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα προβεί στα απαραίτητα έργα ώστε να τροφοδοτηθεί με νερό το δίκτυο ύδρευσης του παραπάνω οικισμού ;”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση