Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ικανοποίηση στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για τη στέγαση του Β΄ Λ/ Τ Αγίας Κυριακής Τρικέρων
Ικανοποίηση στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για τη στέγαση του Β΄ Λ/ Τ Αγίας Κυριακής Τρικέρων

Ικανοποίηση στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για τη στέγαση του Β΄ Λ/ Τ Αγίας Κυριακής Τρικέρων

Ικνοποίηση και ευχαριστίες για την εύρεση λύσης αναφορικά με τη στέγαση του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Αγίας Κυριακής Τρικέρων εκφράζει η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ς, ς και Βορείων Σποράδων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Ως εκπρόσωποι του Προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής των νομών ς, ς και Λάρισας, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες του προσωπικού στον Δήμαρχο οτίου Πηλίου κ. Μιτζικό Μιχάλη και τον αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Μανέτα, για την παραχώρηση Δημοτικού ακινήτου στην Αγία Κυριακή Τρικερίου για την στέγαση της εν θέματι Λιμενικής Αρχής, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπήρχαν και προσπελάστηκαν έπειτα από μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες του Δήμου οτίου Πηλίου, καθώς η Ένωσή μας από την αρχή συνεργάστηκε άριστα με την Δημοτική Αρχή για την εξεύρεση λύσης, δείχνοντας εξαρχής αμέριστη εμπιστοσύνη σε όλες τις ενέργειες και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο αγώνας, διασώζοντας έτσι την παρουσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο άκρο του Πηλίου και συνάμα στην είσοδό στον Παγασητικό κόλπο, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες για το «Αναπόφευκτο Λουκέτο».
Την ευχάριστη εξέλιξη για το στεγαστικό πρόβλημα της Λιμενικής Αρχής, για άλλη μία φορά αμαυρώνουν άτομα γνωστά για τις πρακτικές τους και την διασπορά ψευδών ειδήσεων (fake news) και με περίσσιο θράσος αυτή την φορά, καπηλεύονται τον αγώνα των άλλων. Όχι μόνο δεν βοήθησαν στην εξεύρεση λύσης, αλλά τουναντίον, υπονόμευαν τις όποιες προσπάθειες για χάρη των προσωπικών τους
συμφερόντων, τρομοκράτησαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετούν στο εν λόγω Λ/Τ με δηλώσεις στα ΜΜΕ όπως «Αναπόφευκτο λουκέτο», «Λουκέτο μπαίνει τις επόμενες ημέρες στον Σταθμό», «πλέον είναι ορατό το κλείσιμο του σταθμού», «Κλείνει ο ς Σταθμός στην Αγία Κυριακή» «οι δέκα λιμενικοί που υπηρετούν στην περιοχή θα μετατεθούν» και επέρριπταν ευθύνες στον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και στον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό, «ο Δήμος Νοτίου Πηλίου δεν κινητοποίησε τις πολιτικές δυνάμεις του νομού… λέγοντας πως δεν είναι αρμοδιότητά του», ασκώντας αδικαιολόγητη αντιπολίτευση. Παρόλα αυτά τ τους ευχαριστούν δημόσια! Μερικά από τα αποσπάσματα δημοσιευμάτων του τοπικού τύπου που επισυνάπτουμε στην ανακοίνωσή μας, είναι αδιάψευστα στοιχεία.

Όπως έχουμε ανακοινώσει και στο παρελθόν, είναι χρέος μας να αποκαθιστούμε την αλήθεια κάθε φορά, που διαρρέουν τέτοιες ανακρίβειες και ψεύδη, έχουμε δεσμευτεί για αυτό και δεν θα κουραζόμαστε να λέμε μόνο την αλήθεια με αποδείξεις και στοιχεία, προκειμένου να κρινόμαστε όλοι για τις πράξεις μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση