Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου
Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Τις πληγείσες από τη πρόσφατη , περιοχές του Βορειανατολικού Δήμου Ζαγοράς –  Μουρεσίου επισκέφτηκε τη Κυριακή η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενη από το  Δημοτικό Σύμβουλο Α. Κατσιφό, το Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  ου Γ. Δελεντζέ και τον πρώην Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ου Δ. Μαρίνο Χιώτη.

Κατά την επίσκεψή της η κ. Παπανάτσιου διαπίστωσε  ότι η της Παρασκευής που  έπληξε το ΒΑ τμήμα του Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου έχει  προκαλέσει ζημιές στο επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και σε πολλά με καλλιέργειες ελιάς και υ.Οι συνέπειες των καταστροφών είναι σημαντικές, καθώς δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε πολλούς οικισμούς της περιοχής, των αγροτών στις καλλιέργειές τους για την ολοκλήρωση της συλλογής και μεταφοράς των φιρικιών, τη συλλογή της ελιάς που τ ξεκινάει στη περιοχή, τη μεταφορά των καυσόξυλων και πολλές άλλες εργασίες,  ενώ υπάρχουν και που έχουν υποστεί σημαντική διάβρωση με συνέπεια την απώλεια φυτικού κεφαλαίου.

Η κ. Παπανάτσιου επικοινώνησε τηλεφωνικά και με το Δήμαρχο Ζαγοράς- Μουρεσίου Π. Κουτσάφτη από τον οποίο ζήτησε να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να επισκεφτούν άμεσα τη περιοχή όλοι οι αρμόδιοι φορείς που εμπλέκονται στην αποκατάσταση των ζημιών  και την αποζημίωση των πληγέντων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση