Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου
Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Τις πληγείσες από τη πρόσφατη κακοκαιρία, περιοχές του Βορειανατολικού Δήμου Ζαγοράς –  Μουρεσίου επισκέφτηκε τη η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα συνοδευόμενη από το  Δημοτικό Σύμβουλο . Κατσιφό, το Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Πουρίου . Δελεντζέ και τον πρώην Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πουρίου Δ. Μαρίνο Χιώτη.

Κατά την επίσκεψή της η κ. διαπίστωσε  ότι η κακοκαιρία της Παρασκευής που  έπληξε το ΒΑ τμήμα του Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου έχει  προκαλέσει ζημιές στο επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και σε πολλά αγροτεμάχια με ελιάς και μήλου.Οι συνέπειες των καταστροφών είναι σημαντικές, καθώς δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε πολλούς οικισμούς της περιοχής, των αγροτών στις καλλιέργειές τους για την ολοκλήρωση της συλλογής και μεταφοράς των φιρικιών, τη συλλογή της ελιάς που τώρα ξεκινάει στη περιοχή, τη μεταφορά των καυσόξυλων και πολλές άλλες εργασίες,  ενώ υπάρχουν και αγροτεμάχια που έχουν υποστεί σημαντική διάβρωση με συνέπεια την απώλεια φυτικού κεφαλαίου.

Η κ. Παπανάτσιου επικοινώνησε τηλεφωνικά και με το Δήμαρχο Ζαγοράς- Μουρεσίου Π. Κουτσάφτη από τον οποίο ζήτησε να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να επισκεφτούν άμεσα τη περιοχή όλοι οι αρμόδιοι που εμπλέκονται στην αποκατάσταση των ζημιών  και την αποζημίωση των πληγέντων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση