Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου
Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Η Κατερίνα Παπανάτσιου στις πληγείσες περιοχές του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Τις πληγείσες από τη πρόσφατη κακοκαιρία, περιοχές του Βορειανατολικού Δήμου Ζαγοράς –  Μουρεσίου επισκέφτηκε τη Κυριακή η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου συνοδευόμενη από το  Δημοτικό Σύμβουλο Α. Κατσιφό, το Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Πουρίου Γ. Δελεντζέ και τον πρώην Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πουρίου Δ. Μαρίνο Χιώτη.

Κατά την επίσκεψή της η κ. Παπανάτσιου διαπίστωσε  ότι η κακοκαιρία της Παρασκευής που  έπληξε το ΒΑ τμήμα του Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου έχει  προκαλέσει ζημιές στο επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και σε πολλά αγροτεμάχια με καλλιέργειες ελιάς και μήλου.Οι συνέπειες των καταστροφών είναι σημαντικές, καθώς δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε πολλούς οικισμούς της περιοχής, των αγροτών στις καλλιέργειές τους για την ολοκλήρωση της συλλογής και μεταφοράς των φιρικιών, τη συλλογή της ελιάς που τώρα ξεκινάει στη περιοχή, τη μεταφορά των καυσόξυλων και πολλές άλλες εργασίες,  ενώ υπάρχουν και αγροτεμάχια που έχουν υποστεί σημαντική διάβρωση με συνέπεια την απώλεια φυτικού κεφαλαίου.

Η κ. Παπανάτσιου επικοινώνησε τηλεφωνικά και με το Δήμαρχο Ζαγοράς- Μουρεσίου Π. Κουτσάφτη από τον οποίο ζήτησε να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να επισκεφτούν άμεσα τη περιοχή όλοι οι αρμόδιοι φορείς που εμπλέκονται στην αποκατάσταση των ζημιών  και την αποζημίωση των πληγέντων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανάκληση σνακ με καλαμπόκι και φιστίκια από τον ΕΦΕΤ - https://t.co/fen1ITE8QJ -

  • Ποινικός Κώδικας: Αυστηρότερες ποινές για την παιδεραστία - https://t.co/6UkgEZUe2s -

  • Σι Τζινπίνγκ: Θα στηρίξουμε την Ελλάδα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα - https://t.co/UKRKerUXjf -

"Αλιεύοντας" την είδηση