Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Γιορτινή ατμόσφαιρα στην Αργαλαστή στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
Γιορτινή ατμόσφαιρα στην Αργαλαστή στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Γιορτινή ατμόσφαιρα στην Αργαλαστή στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Με χαμόγελα και ευχές, μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστας , πυροτεχνήματα, παιχνίδι με τεχνητό χιόνι και δωρεάν εδέσματα, αναψυκτικά-ποτά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Αργαλαστής η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

ια μια πρωτόγνωρη εκδήλωση στα χρονικά του Δήμου οτίου Πηλίου που σηματοδοτεί τη γιορτινή περίοδο, έκαναν λόγο πολλοί δημότες και επισκέπτες που χάρηκαν την εκδήλωση, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ρυθμούς της Φιλαρμονικής και του γνωστού ερμηνευτή Θωμά Σκοτίδα και συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος του ΤΣ Αργαλαστής ιώργος Παπαϊωάννου, ανάβοντας στη συνέχεια το δέντρο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία”, αντιδήμαρχος Μιλτ. Παπαδημητρίου, ευχήθηκε η γέννηση του Χριστού να είναι το προ για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές .

Ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, ιδιαίτερα την Φιλαρμονική του Δήμου και τον ερμηνευτή Θ. Σκοτίδα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου οτίου Πηλίου και για πρώτη φορά πραγματοποίησαν εκδήλωση στην περιοχή, ανανεώνοντας το για την επόμενη χρονιά με ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση