Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Γιάνης Βαρουφάκης: «Μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού»
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού»

Γιάνης Βαρουφάκης: «Μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού»

Τις Σταγιάτες επισκέφθηκαν σήμερα ο γραμματέας του τος ΜέΡΑ25 ιάνης Βαρουφάκης και η αρόεδρος της Βουλής , συνοδευόμενοι από μέλη της ΟΕΣΚΕ.

Στις συζητήσεις που έγιναν με την Συντονιστική Επιτροπή Σταγιατών και τους κατοίκους του χωριού, τονίστηκε η αναγκαιότητα της προάσπισης του νερού ως δημόσιο αγαθό, ενάντια στις λογικές ιδιωτικοποίησης από τα αρπακτικά της ολιγαρχικής κλεπτοκρατίας.

«Ήρθαμε εδώ ως αρωγοί και αλληλέγγυοι στον αγώνα σας. Η ελληνική ολιγαρχία τ ψάχνει να βρει να ξεκοκαλίσει το νερό, την αποκομιδή σκουπιδιών και ό,τι απέμεινε από τα δημόσια αγαθά. Είναι μέγα η ιδιωτικοποίηση του νερού και σας συγχαίρουμε για τον αγώνα σας. Η ας αρχίσει από εδώ, από τις Σταγιάτες», δήλωσε ο ραμματέας του ΜέΡΑ25.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τις Συντονιστικές Επιτροπές των κινημάτων ενάντια στην καύση σκουπιδιών, Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών ΝΟ BURN. Πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με τα προβλήματα ρύπανσης που δημιουργούνται στην πόλη του Βόλου (και όχι μόνο) από την καύση σκουπιδιών και την ορθή διαχείρισή τους.

Το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 στις 16:00 αναχώρησε για την ΔΕΘ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση