Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Γιάνης Βαρουφάκης: «Μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού»
Γιάνης Βαρουφάκης: «Μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού»

Γιάνης Βαρουφάκης: «Μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού»

Τις Σταγιάτες επισκέφθηκαν σήμερα ο γραμματέας του Κόμματος ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης και η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα, συνοδευόμενοι από μέλη της ΟΕΣΚΕ.

Στις συζητήσεις που έγιναν με την Συντονιστική Επιτροπή Σταγιατών και τους κατοίκους του χωριού, τονίστηκε η αναγκαιότητα της προάσπισης του νερού ως δημόσιο αγαθό, ενάντια στις λογικές ιδιωτικοποίησης από τα αρπακτικά της ολιγαρχικής κλεπτοκρατίας.

«Ήρθαμε εδώ ως αρωγοί και αλληλέγγυοι στον αγώνα σας. Η ελληνική ολιγαρχία τώρα ψάχνει να βρει να ξεκοκαλίσει το νερό, την αποκομιδή σκουπιδιών και ό,τι απέμεινε από τα δημόσια αγαθά. Είναι μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού και σας συγχαίρουμε για τον αγώνα σας. Η αντίσταση ας αρχίσει από εδώ, από τις Σταγιάτες», δήλωσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τις Συντονιστικές Επιτροπές των κινημάτων ενάντια στην καύση σκουπιδιών, Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και Πρωτοβουλία Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών ΝΟ BURN. Πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με τα προβλήματα ρύπανσης που δημιουργούνται στην πόλη του Βόλου (και όχι μόνο) από την καύση σκουπιδιών και την ορθή διαχείρισή τους.

Το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 στις 16:00 αναχώρησε για την ΔΕΘ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση