Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Φιλανθρωπικό παζαράκι για την ενίσχυση του Αγροτικού Ιατρείου Καλών Νερών
Φιλανθρωπικό παζαράκι για την ενίσχυση του  Αγροτικού Ιατρείου Καλών Νερών

Φιλανθρωπικό παζαράκι για την ενίσχυση του Αγροτικού Ιατρείου Καλών Νερών

Φιλανθρωπικό παζαράκι θα στηθεί στη παραλία των Καλών Νερών την Κυριακή 29 Μαϊου. Θα τιμηθεί και η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ο κοινωνικής ς και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου έχει στους στόχους του την προσφορά στον συνάνθρωπο μέσω της μερικής κάλυψης των κοινωνικών, εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών αναγκών των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου.

O σε συνεργασία με μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ς «τα Σπάλαθρα» διοργανώνει τη Κυριακή 29 Μαϊου από 11.00 π.μ. μέχρι 4.00 μ.μ. ένα Φιλανθρωπικό παζαράκι στη παραλία των Καλών Νερών.

Στόχος του Συλλόγου είναι να συγκεντρωθούν χρήματα που απαιτούνται για την του αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού που θα εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου των Καλών Νερών. Αυτό στεγάζεται στο πάλαι ποτέ, και για 30 χρόνια εγκαταλειμμένο Τσιτσιλιάνειο Νοσοκομείο.

Παρ' όλο που το όμορφο ανακαινίστηκε πριν 3 δεκαετίες με Ευρωπαϊκά κονδύλια και κόστος 180 εκ. δραχμών, σήμερα η εμβληματική νεοκλασσική οικοδομή δεν αξιοποιείται όπως θα άρμοζε σε μια δομή ποιοτικής δημόσιας υγείας.

Με σημαία την και την κοινωνική δικαιοσύνη, ο Σύλλογος, τιμώντας την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, θα πουλήσει στο φιλανθρωπικό παζαράκι ιστορικά βιβλία και μυθιστορήματα για τον Πόντο, την Μικρασιατική Καταστροφή και το τέλος της ς το 1922 ως κοιτίδας ειρηνικής συνύπαρξης διαφόρων πολιτισμών.

Τα καθαρά έσοδα που θα προκύψουν από το φιλανθρωπικό παζαράκι θα διοχετευτούν με και σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας ς για τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό του Αγροτικού Ιατρείου Καλών Νερών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση