Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων στα Καλά Νερά
Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων στα Καλά Νερά

Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων στα Καλά Νερά

Ο κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου διοργανώνει το Β’ Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων στη παραλία των Καλών Νερών τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 από 11.00 π.μ. μέχρι 3.00 μ.μ.

Ο Σύλλογος εδρεύει στα Καλά Νερά και είναι δραστήριος από το καλοκαίρι του 2021. Έχει στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο μέσω της προσπάθειας κάλυψης των κοινωνικών, εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών αναγκών των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου.

Το δεύτερο Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων του Συλλόγου θα στηθεί στις 11 Δεκεμβρίου στην παραλία των Καλών Νερών. Εθελόντριες και εθελοντές θα πουλήσουν είδη δώρων, λαϊκής χειροτεχνίας, βιβλία για την και την Γενοκτονία των Ποντίων. Τα καθαρά που θα προκύψουν θα συμβάλλουν με πράξεις αλληλεγγύης στις αυξανόμενες ανάγκες στήριξης της κοινωνίας στο Νότιο Πήλιο.

Μια απ’ αυτές τις κοινωνικές δράσεις είναι η ενίσχυση του Αγροτικού Ιατρείου Καλών Νερών. Αυτό θα αναβαθμιζόταν σε «Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο» σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (KYA) των Υπουργών Υγείας, Εσωτερικών και Οικονομικών που υπογράφτηκε στις 26 Ιούνιο 2020. Πάνω από δυόμιση χρόνια πέρασαν και ακόμη να προσληφθούν οι 2 ιατροί γενικής ιατρικής και η/ο νοσοκόμα/ος όπως ορίζει η ΚΥΑ.

Η κοινωνία των πολιτών στη Δημοτική Ενότητα Μηλεών ευελπιστεί ότι οι τρεις Υπουργοί θα τιμήσουν την υπογραφή τους, χωρίς όμως να αποδυναμωθεί το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής το προσωπικό του οποίου επιτελεί ένα καταπληκτικό έργο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Στο πλαίσιο των 13 χρόνων της ατελείωτης οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής κρίσης, ο Σύλλογος προσπαθεί να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας όσον αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση